Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Beia Consult ofera noi promotii la CERF2009

29 Mai 2009Beia Consult International – Siemens System Partner & Dialogic Regional Distributor – participa pentru al saptelea an consecutiv la cel mai mare targ IT&C din România, Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii CERF 2009, a 18-a editie si anunta promotia Cashback la achizitionarea centralelor Siemens HiPath OpenOffice, posibilitatea oferirii de centrale telefonice gratis, promotii Dialogic si Gigaset, solutii industriale Keymile.
Compania este prezenta la stand-ul 5700 / Pavilionul 15, Romexpo, in perioada 3 – 5 Iunie, cu noutati in domeniul telecomunicatiilor: campania Cashback la achizitionarea centralelor Siemens HiPath OpenOffice, posibilitatea oferirii de centrale telefonice gratis numai cu contract de service, pachete promotionale pentru placi de comunicatii Dialogic si telefoane DECT Gigaset, sisteme de transmisiuni si SCADA Keymile.


Promotii la CERF 2009 PENTRU VIZITATORI!- Campania "CashBack"


1. 25% discount pentru pachetul: Centrala telefonica digitala Siemens HiPath 3800 V7 cu sistem de procesare deschis VoIP echipata cu 24 extensii digitale si 24 extensii analogice!
2. E timpul pentru o schimbare! Inlocuiti sistemele clasice de comunicatii cu platforma integrata Siemens HiPath Open Office si beneficiati de un bonus de 1000 Euro si 20 Euro pentru fiecare telefon proprietar.
Promotia Competitive System CashBack se adreseaza organizatiilor care au centrale telefonice de la diferiti furnizori. Promotia ofera pana la 1000 € pe sistem plus 20 € pe aparat pentru utilizatorii de centrale vechi (3Com, Alcatel, Aastra, Avaya, Cisco, Kapsch, LG, Mitel, NEC, Nortel, Panasonic, Samsung, Tenovis, Toshiba, etc.) care doresc sa le schimbe cu un nou sistem de telecomunicatii Siemens HiPath OpenOffice ME cu telefoane de ultima generatie OpenStage.
Este o oportunitate pentru clientii, partenerii si distribuitorii firmei noastre de a inlocui centrale telefonice neperformante inclusiv de la concurenta cu un sistem de ultima generatie Siemens HiPath OpenOffice ME sau Siemens HiPath 3800.


Solutii anti-criza


Intr-o perioada economica dificila fiecare intreprindere trebuie sa caute metode de a optimiza bugetul si personalul fara a compromite buna functionare a organizatiei.
Beia Consult International va arata cum sa :
- Reduceti costurile totale ale utilizarii retelei de telecomunicatii cu 10% pana la 35%
- Reduceti costurile convorbirilor nationale cu 25% pana la 40%
- Reduceti tarifele la convorbiri internationale cu 35% pana la 55%
- Reduceti costurile de utilizare a retelei de comunicatii fixe cu 20%
- Reduceti costurile convorbirilor in retele mobile cu 15% pana la 40%
- Cresteti eficienta personalului tehnic cu 25% pana la 50%
- Reduceti costurile de tip TCO (Total Cost of Ownership) pentru intreprinderi cu mai multe sedii cu 50% pana la 62%
- Reduceti costurile de mutare, adaugare si modificare in intreprinderi cu mai multe sedii cu 50% pana la 62%
- Reduceti consumul de energie electrica pentru telecomunicatii cu 90%
- Reduceti necesarul de personal pentru managementul retelei IP cu 80%


Concursuri


Firma partenera Dialogic organizeaza de asemenea un concurs prin care ofera un premiu de inovare constand in servicii gratuite, produse, publicitate si premii de marketing pentru solutiile inovative create cu produsele Dialogic
Se vor prezenta functiile de procesare media ale placiilor Dialogic Diva impreuna cu platforma de telefonie Asterisk si kitul de dezvoltare SDK pentru aplicatii. Placile Diva sunt o alegere potrivita pentru interprinderi si furnizori de servicii (ISP, telecom) care doresc solutii de voce, conferinta si call-center fiabile, care se pot extinde la dimensiuni mai mari prin simpla adaugare a mai multor placi de comunicatii.
Zilnic puteti castiga un telefon fara fir ECO DECT Gigaset. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati o carte de vizita in bolul prevazut in stand si in urma unei trageri la sorti puteti fi desemnat fericitul castigator.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite