Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

Lenovo a lansat noua serie G de notebook-uri

02 Iunie 2009



Lenovo şi MB Distribution au lansat noul model G530 din cadrul seriei G a familiei sale de notebook-uri. Cu această serie G, Lenovo vizează segmentul de consumer şi retail.
„Lenovo G530 vine să completeze un gol existent pe piaţă, oferind notebook-uri fiabile, la preţuri accesibile. Seria pentru larg consum aduce mai multă putere de procesare şi mai multe funcţii multimedia – elemente care nu sunt atât de importante în mediul corporatist,” a declarat Aurel Neţin, Lenovo General Country Manager pentru România şi
Moldova.


Noul notebook Lenovo G530 este un model cu ecran lat de 15.4", cu sistem de operare pre-instalat Windows Vista Home Basic, Home Premium sau Business 32 edition. Producătorul oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege dintre mai multe procesoare Intel, între care procesorul Intel Celeron 900, Intel Pentium Dual-Core Processor T4200 şi Intel Core2 Duo Processor T6400. G530 poate fi dotat cu interfaţă de conectare wireless Wi-Fi, Bluetooth şi Ethernet, iar pentru a-şi îmbunătăţi funcţiile multimedia, modelul poate fi dotat cu un webcam de 1.3Mp.
Împreună cu G530, Lenovo lansează pe piaţa din România serviciul „Accidental Damage Protection”, care poate fi achiziţionat fie în momentul cumpărării sistemului, fie în decurs de 12 luni de la momentul achiziţiei. Deoarece serviciul nu se extinde retroactiv şi asupra daunelor produse înainte de achiziţionarea sa, se recomandă ca acest serviciu să fie achiziţionat odată cu echipamentul respectiv. Asigurarea împotriva defecţiunilor provocate accidental începe din prima zi a perioadei de garanţie a sistemului asigurat şi nu este valabilă post-garanţie. Noul serviciu oferit de Lenovo pentru produsele sale acoperă diverse incidente, ca de exemplu: probleme de operare sau structurale, produse în condiţii normale de funcţionare sau manevrare a echipamentului, lichide răsturnate accidental, căderi sau lovituri produse fără intenţie, variaţii puternice ale tensiunii electrice sau defectarea lid-ului. Preţurile pentru modelele de notebook G530 încep de la aproximativ 440 de euro fără TVA. Notebook-ul este disponibil pe piaţă de la 1 iunie.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite