Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Check Point introduce noua linie de dispozitive de management al securitatii

03 Iunie 2009



Check Point® Software Technologies Ltd lansează linia de dispozitive de management al securităţii Check Point Smart-1™. Noua linie de patru dispozitive e prima care oferă firmelor o soluţie extensibilă, ce uneşte managementul regulilor de securitate de la nivelul reţelei, al IPS-ului şi al punctului final de lucru şi asigură până la 12 TB de stocare integrată a datelor de logare. Prin intermediul dispozitivelor Smart-1, afacerile îşi pot îmbunătăţi vizibil eficienţa în administrare şi securitatea generală.
Administratorii de securitate depun mult efort în controlarea regulilor de securitate responsabile de protecţia reţelelor şi a punctelor finale de lucru. Dispozitivele Smart-1 sunt proiectate pentru a uşura acest proces. De la o singură consolă, administratorii pot controla regulile de securitate a IPS-ului, reţelei şi ale punctului final de lucru. De asemenea, prin arhitectura unica Software Blade de la Check Point, clienţii pot extinde capabilităţile standard ale dispozitivelor Smart-1 prin adăugarea blade-urilor de management adiţionale necesare. De asemenea, dispozitivele Smart-1 raţionalizează managementul securităţii, oferindu-i stocare integrată de date de logare de la multiple dispozitive folosite în cadrul firmelor. Acest lucru ajută semnificativ administratorii nu doar să îndeplinească cerinţele, ci şi să realizeze o analiză amănunţită.
„Soluţiile Check Point Smart-1 reprezintă pasul următor în efortul nostru de a simplifica managementul securităţii pentru companii, oferind, în acelaşi timp, cel mai înalt nivel de securitate. Smart-1 preia beneficiile arhitecturii Software Blade de la Check Point şi aduce acea flexibilitate şi extensibilitate administratorului de reţea, ajutând la aplicarea regulilor de securitate în întreaga organizaţie”, a spus Dorit Dor, vicepreşedinte de produse la Check Point.
Informaţii suplimentare despre dispozitivele Check Point Smart-1 pot fi găsite la: www.checkpoint.com/products/smart-1/index.html




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite