Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lansează multifunctionalul WorkCentre 6400

03 Iunie 2009Xerox anunţă lansarea echipamentului multifuncţional laser color WorkCentre 6400, special proiectat pentru a se adapta birourilor aglomerate. Echipamentul poate copia, scana şi trimite faxuri chiar în timpul imprimării, fără timpi de aşteptare. Funcţia Print Around detectează şi prioritizează comenzile în aşteptare, iar funcţia de scanare permite automatizarea comenzilor repetitive. Documentele imprimate frecvent pot fi stocate în memoria echipamentului şi pot fi convertite în documente PDF, pentru a uşura arhivarea, organizarea şi căutarea după cuvinte-cheie. WorkCentre 6400 poate imprima cu o viteză de 30 ppm color şi 35 ppm alb-negru, iar opţiunea automată de printare pe ambele feţe reduce consumul de hârtie.
„Noul WorkCentre 6400 este primul multifuncţional A4 de la Xerox care îmbină productivitatea, uşurinţa în utilizare şi în integrare specifice multifuncţionalelor A3”, a declarat Victor Tătaru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox România şi Republica Moldova.
Pentru a păstra confidenţialitatea documentelor, procesele de imprimare pot fi controlate cu ajutorul unui cod PIN, iar copiile virtuale stocate în memoria echipamentului pot fi şterse automat sau la cerere. În plus, WorkCentre 6400 este compatibil cu ultimele protocoale de securitate, 802.1x, IPSec pentru IPv4 şi IPv6.


Interfaţa Xerox Extensible User InterfaceTM permite dezvoltatorilor independenţi de software să creeze aplicaţii care pot fi accesate direct de pe ecranul color al echipamentului, economisind timpul utilizatorilor şi simplificând sarcinile de lucru cu documentele.
Preţul recomandat al WorkCentre 6400 începe de la 4.299 de dolari fără TVA şi diferă în funcţie de configuraţie. Echipamentul poate fi achiziţionat de la partenerii de distribuţie ai Xerox România. Utilizatorii Xerox WorkCentre 6400 beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii de la Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul României.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite