Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Lenovo lansează Secured Managed Client

03 Iunie 2009



Lenovo a anunţat lansarea pe piaţă a Secured Managed Client (SMC) în anumite ţări din Europa. Acest instrument va fi disponibil în România din trimestrul al treilea al anului curent. Lenovo SMC este, conform companiei, o premieră absolută – o soluţie de calcul pentru desktop, bazată pe stocare, care poate ajuta considerabil companiile să îşi diminueze costurile de IT şi riscurile la care se expun din punct de vedere al securităţii, deconectând hard disk-urile şi stocând date într-o locaţie la distanţă, non-server – oferind în acest timp utilizatorilor flexibilitatea şi performanţele unui PC desktop tradiţional.
Soluţia SMC 1.2 de la Lenovo constă într-un client, un PC desktop ThinkCentre M57p Eco sau M58p fără hard drive, dar dotat cu tehnologia Intel® vProTM, un stack de software creat în colaborare cu Lenovo şi un Lenovo Storage Array centralizat.
„Ca soluţie bazată pe stocare, SMC 1.2 elimină bătaia de cap pe care o presupunea tranzitarea datelor existente către un server – o soluţie care implica investiţii substanţiale de fonduri şi timp. Toate activităţile de calcul încă au loc la nivel local, deci utilizatorii finali nu simt niciodată o diferenţă de putere sau funcţionalitate între un desktop hosted şi un sistem tradiţional”, a declarat Mark Lufkin, Director, Software and Peripherals Business Unit, Lenovo EMEA.
Noua versiune este acum disponibilă în Danemarca, Franţa, Germania, Irlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveţia şi Marea Britanie.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Georgeta
Domnule Primar General, suntem un grup de cetateni din str tunsu petre, bl D18siE20 .Avem multe nemultumiri dar cele care ne fac acum zile amaresunt; In primavara au inceput sa repare strazile di acest cartier,printr care si str Tragaciului.Din cauz ca un anume domn Stan Gheorghe a acaparat un tern din spatele bl E20 care facea legatura cu aceasta strada si cu altele din jur am fost nevoiti sa suportam trecerea unui buldozer pe alea dintre bloc pe care ne-a distruso,iar despre rezistenta blocului ce sa mai spunem. Au reparat in tot cartierul aleile,au facut locuri de parcari pe la toate blocurile din jur numai aici nu au facut nimic.De ce oare ne intrebam noi?Ca suntem majoritatea romani iar pentru noi nu exixta dreptate. Suntem amenintati,injurati ,cat de curand vom ajunge sa platim taxa de trecere pe acel drum, ne temem pentru siguranta noastra.La blocul E20 toti cei de la curti vin noaptea si arunca gunoiul cu resturi menajere ,este un focar de infectii.Am cerut ajutorul telefonic la cei din primaria sect 5 am trimis si scrisori dar fara nici un rezultat,sunt mana-n mana cu ei,toti sunt corupti.Nu stim ce afaceri invartesc cu cei din primarie ,poate sa mai lase pe cineva pe drumuri,deoarece lege exista pentru cei amariti ,iar cei cu relatii taie si spanzura ei fac legea. Am apelat la dv-stra in speranta ca ne veti ajuta trimitind pe cei in drept la fata locului sa verifice.Nici unul de la curti nu au contracte cu cei de la rebu ,credem ca nici cu apa nova ,enel,deoarece isi permit prea multe .,omul cinstit si corect are de suferit iar hotii si pungasii ne rad in fata.Dorim sa ni se repare aleile si sa ni se faca si noua locuri de parcare .Acest om a inchis terenul abuziv ,parcheaza masinile la bloc la noi la bloc ptr ca are omul multe si mai pune si muzica.Cei care locuim la blocuri avem servicii lucram in schimburi,si nu putem sa ne odihnim.Construieste tot timpul si in strada nu stim daca are autorizatii si ptr jocuri ,restaurant ,ptr ca aici nu conteaz ca ne deranjeaza omul inchiriaza ptr nunti,botezuri .Are la mana si politie,si consilieri din primarie are relatii mari si nimeni nu le da de cap. Nu ne-ar deranja daca nu ne-ar jigni mereu zicand la adresa romanilor ca suntem spurcati jegosi .Oare asa este tratat romanul in tara lui? daca nici acum nu se face nimic si pentru noi nu ne ramane decat sa apelam la televiziuni sa vina sa filmeze si sa vada cum locuim.O sa ne gasiti sub maldarele de gunoaie pentru ca noi am facut mereu curat dar dimineata gasim mizeria din nou .Am ajuns de rasul lor.Cerem ajutorul dv stra asa cum si dv stra cereti votul nostru pentru un trai mai bun ,pentru siguranta noastra. Va multumim 3 iunie 2009
03 Iunie 2009, 10:20:30