Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

G Data castiga in testele "AV Comparatives"

05 Iunie 2009



G Data Software, furnizor in domeniul securitatii datelor, reprezentat in Romania de IT Sistem Services, a anuntat rezultatele testelor comparative realizate de prestigioasa publicatie « AV Comparatives » in luna mai, unde a obtinut cea mai buna clasare dintre toate produsele prezente. G DATA InternetSecurity 2010, prezentat in premiera si in Romania, impreuna cu intreaga suita de produse de securitate G DATA, a fost lansatin Romania in cadrul CERF 2009.


G Data a oferit cea mai buna solutie de detectare si indepartare a malware-ului si a obtinut cele mai bune rezultate, oferind mai multe elemente de protectie decat celelalte sisteme. G Data a avut cea mai mare rata de detectie identificand in medie 99% dintre troieni, viermi, password-stealers si alte programe daunatoare, dand in acelasi timp dovada de cele mai putine rezultate fals-pozitive in materie de euristica. Sistemul a obtinut rezultate bune atunci cand a fost vorba de identificarea proactiva a malware-ului necunoscut fara semnatura.


Conform testului efectuat de « AV Comparatives », G Data InternetSecurity 2010 raspunde cel mai repede la atacuri majore intr-un timp foarte scurt. G Data scaneaza emailurile primite si ofera propriul sau instrument antispam. Interfata sa este foarte avansata, permitand utilizatorilor experimentati posibilitatea de a personaliza setarile in amanuntime, dar fiind in acelasi timp usor de folosit de cei incepatori, avand inclus si controlul parental.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite