Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

DCS vrea să-şi extindă serviciile

05 Iunie 2009



Compania Digital Cable Systems (DCS) anunţă că își va concentra eforturile pe extinderea accelerată a serviciilor de telefonie și Internet, astfel încât acestea să devină accesibile cât mai multor clienți ai serviciilor de cablu TV, prin intermediul pachetelor AKTA – o adaptare la necesitățile actuale ale pieței de profil, care dispune încă de potențial de creștere pe segmentele insuficient acoperite, conform oficialilor companiei.
Dinu Malacopol, CEO al DCS, urmărește extinderea serviciilor companiei prin accesarea pieței de telefonie de pe segmentul rezidențial – strategie ce va crește cu cel puțin 15% ponderea veniturilor din telefonia fixă în cifra de afaceri a companiei. În acest moment, DCS furnizează telefonie fixă pentru companii, prin operatorul Dial Telecom.
„Dial Telecom este operatorul preferat de companiile românești pentru furnizarea serviciilor integrate de comunicații electronice, în timp ce DCS ocupă locul trei pe piața serviciilor de retransmisie prin cablu a programelor TV din România”, a declarat Dinu Malacopol.
Creșterea agresivă a ponderii serviciilor integrate video-voce-date (triple play) în structura de servicii oferite de către DCS, extinderea ariei de acoperire la nivel național a serviciilor Dial Telecom şi la nivel regional a celor AKTA, consolidarea poziției ocupate pe piața de profil precum și fidelizarea clienţilor actuali sunt direcții strategice majore ale organizației.
Înființat în 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, grupul DCS oferă servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, soluții de transmisiuni date și acces Internet, precum și telefonie fixă, atât pe segmentul business, cât și pe cel al clienților rezidențiali.
Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA și Dial Telecom. AKTA, divizia orientată către consumatorii individuali, furnizează servicii triple-play prin cablu (TV/ Internet/ Telefonie), precum și televiziune prin satelit direct-to-home (DTH).
Dial Telecom este prezentă pe piața de telecomunicații din România începând cu anul 2001, ca subsidiară a Dial Telecom Cehia, fiind apoi preluată, în 2007, de grupul Digital Cable Systems.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite