Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Norman lanseaza un nou produs proactiv pentru companii

09 Iunie 2009



Norman ASA, producator de solutii software pentru securitate, antimalware si solutii proactive, anunta prin intermediul reprezentantului in Romania, CS-SOFTWARE International, lansarea produsului Norman Endpoint Protection, solutie de securitate de ultima generatie pentru companii si organizatii. Aceasta solutie de securitate utilizeaza tehnologiile Norman DNA Matching, Norman Exploit Detection si Norman Sandbox®, recunoscute ca tehnologii proactive pentru protectia securitatii datelor.


Lansarea produsului Norman Endpoint Protection reprezinta o adevarata schimbare in modul in care organizatiile pot fi protejate proactiv impotriva atacurilor programelor malware. Norman Endpoint Protection va veghea asupra datelor clientilor, a infrastructurii de zi cu zi, a fluxului de malware si a numeroaselor atacuri cibernetice. Noul produs Norman Endpoint Protection este special dezvoltat pentru a satisface cerintele de securitate ale intreprinderilor care necesita o solutie completa dar rapida de a instala, a distribui si a administra securitatea infrastructurii IT.


Norman Endpoint Protection este proiectat pentru a avea performante ridicate si a optimiza resursele sistemului, precum si pentru a lasa utilizatorii sa-si desfasoare activitatea obisnuita. Optiunile de configurare ale produsului ii permit administratorului sa seteze nivelul de risc in functie de natura infrastructurii societatii si sa primeasca atentionari si alarme importante.
Consola de administrare inclusa in produsul Norman Endpoint Manager este folosita pentru a administra securitatea infrastructurii IT. Acesta consola puternica de administrare, controleaza si administreaza securitatea la nivel de utilizator, dar are si o interfata web de raportare usor de folosit si o tehnologie unica de analiza. Aceasta se realizeaza prin clientul-antimalware inteligent (instalat pe servere, calculatoare desktop si mobile) si prin module de protectie proactiva antimalware. O componenta speciala (sniffing) cauta in retea pentru a detecta si raporta dispozitivele noi si necunoscute din infrastructura IT.


Datorita motorului puternic al produsului Norman Endpoint Manager, clientul pentru calculatoare este foarte usor de distribuit in infrastructura beneficiarului. Modulul pentru setari permite administratorului sa pastreze nivelul de securitate pe care il doreste pe grupuri de clienti. Bara de stare indica nivelul de risc al securitatii retelei in timp real si poate fi observat cu usurinta de administrator. Cu produsul Norman Endpoint Protection organizatiile pot avea incredere in securitatea retelei lor si se pot concentra asupra muncii.


"Compania Norman este mandra ca poate lansa noul produs Norman Endpoint Protection. Faptul ca am tinut cont de nevoile de securitate ale clientilor si partenerilor nostri a fost un ajutor foarte important in dezvoltarea produsului Norman Endpoint Protection”, spune Trygve Aasland, presedinte si CEO, Norman ASA. "Noi credem in abilitatile proactive ale Norman Endpoint Protection si in usurinta instalarii si administrarii produsului, iar acest lucru va fi extrem de important pentru clientii nostri."


"Partenerii si managerii IT ne-au cerut solutii de securitate eficiente pentru a ne proteja impotriva malwareului. Departamentele IT au nevoie de un nivel ridicat de protectie intr-un pachet care sa fie usor de implementat si gestionat, si care necesita resurse minime – acesta este produsul Norman Endpoint Protection", spune Francois Tschachtli, VP Sales, Norman ASA.


Norman Endpoint Protection – caracteristici si beneficii:
• Tehnologia asigura protectia proactiva impotriva amenintarilor necunoscute ca virusi, viermi, troieni, spyware, adware, bots, zero-day threats si rootkits;
• Usor de administrat, cu bara de stare pentru nivelul securitatii din retea;
• Usor de implementat si configurat;
• Un modul puternic de gestionare a politicilor de securitate;
• Descoperirea de dispozitive noi si necunoscute cu ajutorul tehnologiei "sniffer";
• Functionalitate de curatare complexa;
•Tehnologie proactiva : Norman Sandbox®, Norman DNA Matching si Norman Exploit Detection;
• Network Admission Control (NAC);
• Suport pentru alte sisteme de management, prin email, SNMP, SMS, Syslog sau Eventlog.


Reprezentantul Norman pentru Romania este firma CS-SOFTWARE International, responsabila cu distributia produselor si suportul tehnic non-stop acordat clientilor finali.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite