Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

G Data se declara satisfacuti de CERF

10 Iunie 2009



G Data Software, furnizor de solutii in domeniul securitatii datelor, a sustinut in perioada 3-5 iunie prezentari in cadrul conferintelor de presa, demonstratii live in incinta standului si tombole cu premii constand in licente pentru unul si trei utilizatori valabile pe un an de zile, precum si obiecte promotionale inscriptionate cu sigla companiei.


« Pe ansamblu, suntem foarte multumiti de ceea ce ne-au oferit cele trei zile in care s-a desfasurat targul, cu atat mai mult cu cat a fost prima noastra participare. Numarul celor interesati de produsele noastre, dar si de un eventual parteneriat a fost satisfacator si am avut un feedback pozitiv si din partea presei », a declarat dl Ionut Tudor Lemnaru, General Manager IT Sistem Services, distribuitorul pentru Romania al solutiilor G Data.


Incurajatoare a fost si prezenta ministrului comunicatiilor si al societatii informationale, Gabriel Sandu, in cadrul standului G Data, unde a discutat cu reprezentantii companiei despre viitoarele actiuni pe care le va intreprinde pe timpul mandatului sau in vederea ridicarii nivelului de securitate al companiilor.


Prezentarea sustinuta de dl Helmut Reketat, International Sales Manager G Data, a starnit un real interes din partea presei si nu numai, fiind axata pe reliefarea avantajelor competitive pe care G Data le ofera si care sunt disponibile, de acum, si pentru piata din Romania.



Tags: Cerf 2009, G Data

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite