Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Cisco accelereaza virtualizarea centrelor de date

15 Iunie 2009



Cisco a anunţat planurile de dezvoltare, motivare şi evoluţie a comunităţii sale globale de clienţi şi parteneri ai canelelor de distribuţie. Cu aceeaşi ocazie s-a discutat noua viziune privind centrele de date, în vederea accelerării tranziţiei pieţei spre virtualizarea centrelor de date. Cisco a prezentat mai multe programe pentru parteneri, concepute pentru a-i ajuta pe aceştia să obţină oportunităţi noi de venituri şi să-şi dezvolte afacerile tinzând spre utilizarea centrelor de date unificate. Pentru a satisface cerinţa crescândă de abilităţi tehnologice informaţionale (IT) care extinde spectrul complet al tehnologiilor centrelor de date, Cisco a prezentat două noi certificări profesionale IT. De asemenea, Cisco a anunţat extinderea familiei sistemelor unificate de calcul prin noua serie C de servere cu montare în rack concepută să accelereze adoptarea soluţiilor unificate de calcul şi a celor de virtualizare a centrelor de date.
Pentru a motiva partenerii să investească în realizarea unui sistem operaţional al centrelor de date unificate, Cisco şi-a extins oferta Programului de stimulare a valorii (VIP) pentru toate tehnologiile centrelor de calcul, incluzând sisteme unificate de calcul, reţea de stocare şi optimizare WAN, dar şi pentru oferta existentă adresată comutării centrelor de date.
De asemenea, Cisco a anunţat noul Program de soluţii pentru partenerii activi pe piaţa de centre de date, conceput pentru activarea şi accelerarea vânzării conceptelor soluţiilor IT validate şi testate care încorporează produse ale integratorilor de centre de date, inclusiv EMC, Microsoft, NetApp, Red Hat şi VMware.
Cisco a anunţat şi un Program al partenerilor autorizaţi (APP) pentru a sprijini noua serie C de servere cu montare în rack pentru sistemele unificate de calcul. Toţi partenerii Cisco cu specializarea DCNI vor fi capabili să vândă noile servere cu montare în rack după terminarea instruirii online şi a examenului de la Cisco. Cisco a anunţat noi certificări profesionale IT în administrarea centrelor de date. Un studiu efectuat de Forrester Consulting relevă faptul că 65% dintre administratorii IT chestionaţi au indicat faptul că în următorii cinci ani certificarea tehnică va deveni aproape obligatorie la stabilirea competenţelor unei persoane privind atribuirea răspunderilor în cadrul controlului operaţiunilor în reţea, un rol important în privinţa centrelor de date. Cisco a anunţat două noi certificări IT individuale adresate clienţilor şi partenerilor cu funcţii precum arhitect de centre de date, creator de centre de date şi profesionist în operaţiuni tehnice la centrele de date.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite