Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Marius Perşinaru a fost promovat

15 Iunie 2009



Marius Perşinaru a fost promovat în funcţia de Chief Operating Officer DMO East, divizie nou creată în cadrul Xerox, începând cu 1 iulie 2009, după cinci ani petrecuţi la conducerea Xerox din România şi Republica Moldova.
Din noua poziţie, Marius Perşinaru va coordona operaţiunile Xerox din zona de est a pieţelor emergente, zonă care include Europa Centrală şi de Est, Israel, Turcia, Rusia, Orientul Mijlociu, Africa şi India.
„Principalele mele responsabilităţi vor fi să definesc strategii pentru fiecare piaţă în parte şi să urmăresc implementarea acestor strategii. Ca organizaţie, ne-am stabilit orientarea înspre o cultură puternic bazată pe dezvoltarea oamenilor, care să aducă în activitatea profesională zilnică setul de valori pe care oamenii l-au definit drept ideal. Am urmărit şi, sper, vom urmări în continuare această direcţie pentru că oamenii respectaţi, eficienţi şi fericiţi cu echipa lor ajung mai degrabă să aibă şi clienţi fericiţi”, a declarat Marius Perşinaru.
Decizia de numire a succesorului lui Marius Perşinaru este aşteptată în următoarea perioadă. În primele 12 luni de la numire, Marius Perşinaru va continua să lucreze de la sediul din Bucureşti al companiei, asigurând de aici coordonarea operaţională regională.
Perşinaru a fost Director General al Xerox România şi Republica Moldova din 2004 şi este în echipa Xerox din 1998.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite