Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Viitorul dreptului european s-a decis in Romania

16 Decembrie 2004



A 46-a conferinta a Asociatiei Europene a Studentilor in Drept (ELSA) s-a desfasurat in Romania in perioada 24–31 Octombrie.


De doua ori pe an, studenti la drept si tineri avocati din 38 de tari europene se intalnesc pentru a stabili strategia si dezvoltarea Asociatiei Europene a Studentilor in Drept. Intalnirile sunt privite de participanti nu numai ca pe o oportunitate in activitatea profesionala, dar si pentru a cunoaste si a se familiariza cu alte culturi, moduri de gandire si particularitati juridice ale tarilor europene.
Conferinta, desfasurata anul acesta in Romania, a reunit peste 200 de participanti si a reprezentat pentru filiala locala un pas important pentru promovarea imaginii tarii noastre catre intreaga Europa si pentru a demonstra ca si viitorii avocati romani vor avea un cuvant de spus cu privire la viitoarea legislatie europeana.


Cabinetul Calin Tatomir a fost sponsorul principal al conferintei. Printre alti sponsori s-au numarat: Fujitsu Siemens Computers, CEC, Baroul Bucuresti si Uniunea Avocatilor din Romania. Pentru a demonstra odata in plus interesul pe care dreptul si nu in ultimul rand viitorii avocati si juristi il reprezinta pentru comunitatea de afaceri, doi dintre sponsori provin din industria IT. Cabinetul Calin Tatomir este prima companie 100% romaneasca ce ofera servicii de consultanta IT, iar Fujitsu Siemens Computers este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente IT la nivel global.
In perioada 18 – 21 noiembrie 2004 se va desfasura la Baile Herculane cea de a XIV-a editie a Conferintei Nationale ELSA Romania. La aceasta conferinta sunt invitati membri ELSA Romania, membri ELSA International, seniori ELSA, traineri, profesori de la facultatile de drept din tara, parteneri si sponsori etc. In cadrul acestei conferinte, cei prezenti vor participa la plenare, ateliere de lucru, training-uri, prezentari pe diferite teme, precum si la petreceri si la Balul Juristilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite