Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Garantie pe viata la peste 5.000 de produse IT&C

18 Iunie 2009Incepand din 18 iunie, SigmaNET.ro lanseaza garantia pe viata la peste 5.000 de produse IT&C aflate in oferta curenta. Astfel, urmatoarele categorii de produse: procesoare, placi de baza (in masura in care se face o revizie anuala si ventilatoarele inca functioneaza), placi video (aceleasi conditii ca la placile de baza), memorii, carcase, UPS-uri si fax-modemuri vor avea garantie pe viata la SigmaNET.ro
„Chiar daca acum piata trece printr-o perioada mai dificila si semnele se vad in falimentele sau preluarile concurentilor nostri, alte magazine online sau retaileri traditionali din domeniul IT&C, SigmaNET.ro merge in continuare pe profit si ne bazam si in acest an pe o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 20-30%. Exista o categorie de clienti care prefera sa nu cumpere la cel mai mic pret, dar care are nevoie de servicii de calitate”, declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNET.ro.
Acest nou serviciu pus la dispozitie clientilor SigmaNET.ro face parte dintr-o campanie de marketing ce se desfasoara pe parcursul anului 2009 si care va promova calitatea serviciilor si mai putin promotiile sau reducerile de preturi excesive, cauze ale falimentelor din ultima perioada in retailul online IT&C.
„Am decis sa oferim acest tip de serviciu clientilor nostri deocamdata pe categoriile mentionate, dar am ales pe baza rulajului pe care acestea le fac in cifra de afaceri a companiei. Desi sunt enumerate in acest moment doar sapte categorii de produse si poate parea putin un numar de 5.000 de produse din 20.000 cat are oferta noastra actuala, daca scadem accesoriile, consumabilele si alte produse echivalente care nu beneficiaza de garantie sau au garantie redusa, raman in oferta Garantie pe viata aproximativ 50% din produsele IT&C. Mai mult, produsele alese de noi sunt si cele mai intens tranzactionate pe magazinul online, ele acoperind aproximativ 80% din produsele IT&C ce sunt achizitionate frecvent de catre clientii nostri”, spune Bogdan Socol.
SigmaNET.ro va extinde gama de produse carora le va acorda Garantie pe viata in urma unor analize de cost si va acorda extinderi ale termenelor de garantie pe baza unor costuri suplimentare modice si la alte categorii de produse din gama IT&C.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite