Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SPSS Inc. a primit 2009 SAP® Pinnacle Award

22 Iunie 2009SPSS Inc., furnizor de solutii software si de analiza predictiva, a anuntat astazi premierea sa de catre SAP® Pinnacle Award 2009 in categoria BusinessObjects™ Software Partner. SPSS Predictive Analytics Software (PASW), folosit impreuna cu solutiile SAP BusinessObjects ofera clientilor un acces mai bun la Predictive Analytics intr-un cadru business intelligence (BI). PASW Modeler (anterior numit Clementine) integrat cu solutiile SAP BusinessObjects™ XI ofera utilizatorilor un singur punct de acces in sondarea si analiza datelor din interiorul arhitecturii curente BI.


Parte a portofoliului de produse SPSS Predictive Analytics Software, PASW Modeler extinde si automatizeaza puterea data mining pentru utilizatorii de business. Incorporarea Predictive Analytics sporeste si extinde valoarea platformei business intelligence si ofera o mai mare usurinta in folosirea acesteia. Acest fapt permite utilizatorilor sa ia cu incredere decizii informate, pentru a optimiza loialitatea clientilor, pentru scaderea costurilor de marketing, identificarea si reducerea comportamentelor frauduloase sau minimizarea riscului.


Michael Gibson, VP pentru vanzari indirecte la SPSS Inc., afirma: “Suntem onorati sa fim premiati cu SAP Pinnacle Award 2009. Parteneriatul nostru cu SAP este o reflectare reala a valorii pe care o aduc solutiile noastre clientilor. Puterea SPSS Predictive Analytics Software utilizat impreuna cu solutiile BusinessObjects permite eliberarea valorii datelor disponibile in organizatie, pentru o mai buna intelegere a comportamentului clientilor si previzionarea celui viitor".


SAP Pinnacle Awards sunt oferite partenerilor de varf ai SAP care au excelat in dezvoltarea experientei clientului, prin adresabilitatea fata de chestiuni critice cum ar fi accelerarea co-inovatiei si optimizarea recuperarii investitiei. Castigatorii au fost selectati din mai mult de 300 de nominalizari, dublu fata de numarul celor din 2008, nominalizari venite din partea partenerilor si angajatilor SAP. SPSS a primit premiul in cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor speciale, sustinuta in ajunul SAPPHIRE® 2009, conferinta internationala pentru clientii SAP.


“SAP s-a angajat sa gazduiasca un ecosistem condus de co-inovatie si ofera intr-un mod unic solutii si servicii in sprijinul clientilor, pentru a face fata celor mai presante provocari,” spunea Zia Yusuf, VP executiv, Global Ecosystem and Partner Group, SAP. “SAP Pinnacle Awards ofera recunoastere acelor parteneri care au demonstrat constant excelenta in furnizarea de solutii centrate pe valoare si eficiente din punct de vedere al costului, solutii care se adreseaza nevoilor din domeniul lor si proceselor de afaceri. Multumim SPSS pentru dedicarea si pasiunea lor in a face echipa cu SAP pentru a contribui la extinderea valorii unui ecosistem centrat pe client.”


Romsym Data este distribuitor autorizat al solutiilor SPSS in Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite