Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Nou director general la ASBIS

24 Iunie 2009



Compania ASBIS a anunţat numirea în funcţia de director general a fostului director de vânzări, Monica Aluaş. Noul şef al reprezentanţei locale are ca priorităţi creşterea competitivităţii şi eficientizarea organizaţiei.



„Ne propunem să fim printre companiile de top din distribuţia IT din România, prin consolidarea poziţiei pentru brandurile existente şi diversificarea produselor pe care le comercializăm către partenerii noştri”, a declarat Monica Aluaş, director general ASBIS România.
ASBIS va demara mai multe programe menite să îmbunătăţească abordarea pieţei IT, strângerea legăturilor cu firmele partenere şi oferirea de condiţii particularizate fiecărui tip de client. „Vom fi mai competitivi la finalul acestui an, atât ca organizaţie, cât şi ca nivel al ofertelor pentru clienţi. Vom continua lucrurile bune făcute până acum, dar am început să punem pe hârtie şi noi proiecte strategice, pentru care avem forţa financiară şi sprijinul grupului”, a mai spus Aluaş. ASBIS a semnat în ultima perioadă noi contracte de distribuţie (Dell, WD, Lenovo) şi şi-a intensificat investiţiile pentru mai multe proiecte, printre care dezvoltarea unei aplicaţii software, participarea la CERF şi instruirea angajaţilor.
Monica Aluaş are o experienţă de 14 ani în domeniul distribuţiei IT; de-a lungul carierei sale ocupând funcţii de conducere în cadrul mai multor companii. Noul director general este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, a urmat numeroase cursuri de management şi este în curs de obţinere a diplomei MBA.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite