Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

CoSoSys lansează My Endpoint Protector

24 Iunie 2009



CoSoSys, producător de aplicaţii pentru dispozitivele de stocare portabile şi securitatea porturilor, anunţă lansarea în model Software as a Service – SaaS a soluţiei sale de prevenire a pierderilor de date şi de control al dispozitivelor de stocare portabile, Endpoint Protector 2009, prima aplicaţie de acest tip oferită ca serviciu în întreaga lume. Noul serviciu, My Endpoint Protector, a fost creat pentru a preveni eficient vulnerabilităţile interne şi externe generate de portabilitatea şi mobilitatea maximă a mediului de afaceri de astăzi, fără a îngreuna activităţile companiilor cu sarcini dificile legate de implementarea şi mentenanţa unei soluţii complexe de securitate.
My Endpoint Protector le permite companiilor de toate mărimile, de la microîntreprinderi la IMM-uri şi corporaţii, să-şi administreze în numai câteva minute toate dispozitivele din retelele de calculatoare printr-o interfaţă unică. Firmele pot astfel minimiza ameninţările interne, pot reduce riscul scurgerilor de date şi controla dispozitivele conectate la calculator. Ele pot de asemenea monitoriza în detaliu toate transferurile de date din şi către reţelele securizate, precum şi să impună criptarea datelor aflate în tranzit pe dispozitivele portabile.
Aplicaţia funcţionează de pe orice computer ce dispune de o conexiune la internet, nu necesită instalarea unui server, achiziţionarea de hardware sau a unor licenţe software, ori mentenanţă permanentă din partea departamentelor IT. Noul serviciu este disponibil oricând, tarifele începând de la 5 euro pentru un PC pe luna (în cazul abonametului pe 2 ani pentru 10 calculatoare). My Endpoint Protector poate fi testat gratuit timp de 10 zile de pe 3 calculatoare accesând http://my.endpointprotector.com.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite