Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

PRO SYS–business hardware solutions

16 Decembrie 2004



Cu aproape 10 ani de experienta in domeniu, compania PRO SYS este specializata in furnizarea si implementarea de solutii hardware pentru business.


In prezent, activitatea firmei este orientata catre furnizarea de solutii hardware IT, personalizate in functie de necesitatile clientilor. Preocuparea constanta pentru calitatea produselor si serviciilor furnizate, a dus in mod firesc la implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii conform standardului ISO 9000.


Cresterea cifrei de afaceri din ultimii ani precum si orientarea catre solutii hardware IT pentru business sunt strans legate de promovarea liniilor de produse proprii, atent configurate pentru o fiabilitate si disponibilitate maxima:

  • Servere – TRUSTER, bazate pe platforme Intel: Workgroup Servers; Enterprise Servers; Rackmount Optimised Servers
  • Statii grafice – imago
  • Statii de lucru – Theon si Theon mobile


    De asemenea, o directie importanta este preocuparea pentru calitatea serviciilor:

  • consultanta legata de servere/statii grafice/statii de lucru, solutii RAID, clustering, NAS/SAN, e-security
  • proiectarea, instalarea si configurarea de retele cu sau fara fir, in diverse topologii–cu garantie de pana la 25 ani
  • instalare/configurare servere de web/mail/VPN, firewall; remote administration
  • service onsite


    Interviu cu Petrica Barbieru – Director General


    Petrica Barbieru, Director General PRO SYS
    Am observat preocuparea constanta a PRO SYS pentru calitatea produselor si serviciilor oferite. Care este garantia acestei calitati?
    Cea mai buna dovada a calitatii produselor si serviciilor noastre o pot oferi chiar beneficiarii nostri. Anticorosiv, DAMEN Galati, Euroweb Romania, General Turbo, Perugia Auto, RTC Holding, UNDP, sunt cativa dintre acestia. De asemenea, solutiile PRO SYS au la baza tehnologii de varf puse la dispozitie de companii precum 3Dlabs, 3Ware, Adaptec, Intel, Matrox, Seagate, Western Digital.


    Puteti aminti un proiect major implementat de PRO SYS?
    Una dintre cele mai complexe solutii a fost implementata la RTC Holding. Elementul central al solutiei il constituie Serverul TRUSTER E8400 cu 4 Procesoare Intel® Xeon MP, cu subsistem de stocare optimizat pentru MS SQL Entreprise. Solutia a fost completata cu mai multe servere de aplicatii din seriile TRUSTER E5000 si E6000.


    Oferta PRO SYS este conturata pe trei domenii principale. Statiile grafice imago se adreseaza domeniului de proiectare asistata. In acest domeniu specializat, care sunt realizarile PRO SYS?
    Un exemplu relevant este proiectul derulat in cadrul Santierului Naval DAMEN Galati. Aici cerinta principala a fost marirea productivitatii Departamentului de Proiectare.
    Luand in considerare aplicatiile speciale folosite in domeniul constructiilor navale, au fost propuse si acceptate statiile grafice imago din seriile C4 si Cx, mono si dual procesor. In cei aproape 2 ani de colaborare au fost livrate peste 30 de astfel de statii grafice.


    Am inteles ca PRO SYS ofera clientilor sai si service onsite. Puteti sa ne dati un exemplu de proiect care cuprinde si astfel de servicii?
    Un proiect special se deruleaza si in prezent cu Euroweb Romania. Aceasta companie este parte integrata a retelei pan-europene Euroweb International si primul furnizor de servicii Business Internet din Romania. In urma unei analize de oferte Euroweb a ales solutia prezentata de catre PRO SYS. Aceasta solutie a fost elaborata si propusa avand in vedere cerintele clientului pentru disponibilitatea cat mai mare a echipamentelor. Au fost furnizate mai multe servere rackmounted din seria TRUSTER R7000, impreuna cu cea mai puternica optiune de service onsite (24x7/4h)

    Care sunt principalele sectoare economice acoperite de oferta dumneavoastra?
    Consideram ca solutiile noastre pot raspunde cerintelor din majoritatea sectoarele economice.
    Apreciem ca aproximativ 30% dintre clientii nostri provin din sfera sectorului public prin adjudecarea unor licitatii guvernamentale, insa majoritatea portofoliului nostru de clienti este constituita de companii private din diverse domenii de activitate.


    Care sunt principalele realizari ale PRO SYS pe parcursul celor aproape 10 ani de activitate?
    De-a lungul celor 10 ani am avut multe realizari dar si multe momente dificile. Consideram ca parteneriatul cu Intel incheiat in 1999 precum si certificarea ISO 9000 obtinuta in anul 2000 au ajutat compania noastra sa demonstreze calitatea produselor si serviciilor furnizate si sa ne plaseze definitiv in cadrul liderilor de piata pe domeniul nostru de activitate.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite
    unu
    moa mincatz-ash:)
    28 Ianuarie 2005, 03:18:15