Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Noua suita de produse de securitate Panda Security

26 Iunie 2009



Panda Security a anuntat lansarea unei noi suite de securitate pentru utilizatorii individuali, care include aplicatiile Panda Antivirus for Netbooks, Panda Antivirus Pro 2010, Panda Internet Security 2010 si Panda Global Protection 2010, care vor fi disponibile din 25 iunie. Noile produse de retail au fost dezvoltate in scopul de a oferi protectie maxima cu impact minim asupra calculatorului. Bazate pe tehnologiile de scanare direct din Internet, ce definesc conceptul de Collective Intelligence, lansat pentru prima oara in industria securitatii IT de Panda Security cu doi ani in urma, noile solutii 2010 sunt cu 80% mai performante decat versiunile anterioare. Noile produse Panda ofera o viteza de navigare imbunatatita cu 60%, iar viteza de download a fost imbunatatita cu 40% fata de versiunile anterioare, consumul reducandu-se la doar 8 MB de memorie. Toate noile solutii Panda Security includ tehnologia “USB Vaccin”, in scopul de a preveni raspandirea anumitor tipuri de infectii, acestea fiind astazi o tehnologie folosita frecvent de malware. In plus, solutiile Panda 2010 incorporeaza un nou motor euristic, bazat pe semnaturi generice, care, lucrand atat local cat si prin intermediul scanarii din Internet, cu ajutorul Collective Intelligence, ofera cea mai mare rata de detectie impotriva celor mai noi malware si furtului de identitate.
Panda Antivirus for Netbooks este un produs nou, o solutie ultra-light pentru utilizatorii individuali, conceputa special pentru a asigura protectia sistemelor portabile netbook-uri, mini-laptop-uri sau ultra portabile. Acest produs include modulele anti-spyware, anti-phishing, anti-rootkits, firewall si de protectie a identitatii.
Panda Antivirus Pro 2010 este usor de instalat, oferind protectie impotriva virusilor, spyware-ului, rootkit-urilor, hackerilor, fraudelor online si a furtului de identitate. Utilizatorii pot vorbi, schimba fotografii si clipuri video, efectua tranzactii si cumparaturi online sau vor putea citi blog-urile preferate ori naviga pe Web, in deplina siguranta, datorita firewall-ului personal incorporat in Panda Antivirus Pro 2010.
Panda Internet Security 2010 protejeaza de virusi, spyware, rootkits, hackeri, fraude online, furtul de identitate sau orice alta amenintare ce provine de pe Internet. Panda Internet Security 2010 ofera, de asemenea, un sistem de backup online, pentru un spatiu de 2 GB, precum si instrumente de recuperare a sistemului. Filtrul anti-spam elibereaza casuta postala de mesaje nesolicitate in timp ce caracteristica control parental asigura copiilor accesul la Internet in conditii de siguranta.
Alaturi de filtrul anti-spam si functionalitatea de control parental, Panda Global Protection 2010 permite efectuarea de copii de siguranta pentru anumite fisiere importante (documente, muzica, fotografii etc.) pe disc sau on-line, in limita unui spatiu de 5 GB asigurand totodata posibilitatea de recuperare in caz de pierdere sau deteriorare accidentala. Odata cu integrarea Collective Intelligence, consumul de memorie, navigarea si viteza de download au fost imbunatatite in mod semnificativ.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite