Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Proiector cu luminozitate de 6.000 ANSI lumeni de la BenQ

29 Iunie 2009BenQ anunta lansarea modelului de proiector digital SP920P cu rezolutie XGA (1.024x768) si nivel inalt de luminozitate – 6.000 ANSI lumeni. Modelul SP920P este special creat pentru a functiona in spatiile cu luminozitate ridicata – de la sali de intalnire pana la sali de curs de tip auditorium. Pe langa aceasta, noul proiector ofera si alte caracteristici importante, precum rata de contrast de 2000:1 si tehnologiile BrilliantCollor™ si VIDI™ - potrivite pentru un proiector destinat mediului de afaceri.


Echipat cu tehnologie de proiectie cu doua lampi, cu o capacitate mare de ajustare a puterii acestora, modelul SP920P ofera trei moduri presetate de functionare, pentru a reda cu usurinta imagini de calitate in orice mediu. Ideal pentru salile mari de meeting , pentru amfiteatre, salile mari de lectura sau de cursuri, SP920P beneficiaza de modul de functionare Normal, cu doua lampi, oferind luminozitate de 6.000 de ANSI lumeni pentru proiectarea de imagini clare si luminoase. Tehnologia de proiectie cu doua lampi permite functionarea in modul ECO, cu o luminozitate a imaginilor proiectate de 4.800 ANSI lumeni, destinata locatiilor de dimensiuni medii. Setat pe modul de functionare Normal, cu o singura lampa, in spatiile de dimensiuni normale, SP920P ofera o luminozitate de 3.000 ANSI lumeni; cea de-a doua lampa in stand-by ajuta la eficientizarea consumului energetic si prelungeste perioada de viata a lampii.


Proiectat pentru functionarea in spatii intens luminate, modelul SP920P este echipat cu tehnologia VIDI™, ce permite dispozitivului proiectia de imagini mai stralucitoare, cu o profunzime mai mare a culorilor si un contrast mai ridicat. Tehnologia VIDI™ permite modelului SP920P sa compenseze posibilele pierderi de luminozitate prin modularea sincronizata a intensitatii luminoase si a rotitei de culoare, pentru o crestere per total a luminozitatii imaginilor si a intensitatii culorilor cu 40%, in functie de diferitele setari de functionare ale modelului.


Prin intermediul chipset-ului DLP BrilliantColor™, modelul SP920P reda imagini pline de culoare, cu luminozitate si contrast ridicat, intensificând profunzimea negrului si stralucirea albului. Functia de management independent al culorilor permite reglarea independenta a concentratiei de rosu, verde, albastru, bleu, violet si galben, pentru o ajustare si mai fina a nuantelor si a saturatiei de culoare.
Pe langa sistemul de protectie Lamp Care ce prelungeste timpul de functionare a lampilor, sistemul optic si lampa proiectorului SP920P sunt sigilate pentru a le proteja impotriva prafului, asigurand astfel imagini perfecte pe toata durata de functionare a proiectorului, nefiind necesare cheltuieli suplimentare pentru intretinerea, curatarea sau schimbarea filtrelor de praf.


Produsul este disponibil in Romania, prin partenerii BenQ, la pretul de vanzare estimativ de 21499 lei (TVA inclus).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite