Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Laptopuri pentru doamne

30 Iunie 2009




Seria de notebook-uri CS de la Sony Vaio, disponibilă în şase culori, se adresează cu precădere consumatoarelor care îşi doresc un dispozitiv stilat, care să fie o expresie a personalităţii lor.



Pe piaţa din România, Sony VAIO oferă în prezent opt modele de notebook care se adresează şi segmentului feminin. Pe lângă seria lifestyle CS, care include modele de notebook în şase culori diferite – alb, roz, roşu, negru pian, cremă de caramel şi violet, utilizatoarele au la dispoziţie modele ultra-portabile din seriile Z şi TT. „Ne-am preocupat din momentul lansării modelelor colorate din seria CS să educăm publicul feminin despre toate aceste capabilităţi tehnice, începând cu un grup ţintă specific – media (prin traininguri pentru jurnaliste), urmând să repornim această iniţiativă în toamnă prin adresarea unui public mai larg”, spune Lia Burghelea, Group Trade Marketing Manager, Sony Central South East Europe, Bucharest Office. Modelele colorate din seria CS costă 4.199 de lei, cu excepţia modelului negru care are preţul de 4.599 de lei, fiind echipat cu un cititor Blu-ray.


Design-ul are un cuvânt greu de spus. În acest moment, aproape toţi producătorii de laptop au investit în design pentru a-şi face produsele cât mai atractive şi mai plăcute. Design-ul, specificaţiile tehnice, brand-ul echipamentului şi preţul acestuia sunt elementele importante în luarea unei decizii de achiziţie.
A, şi să nu uit: am ales HP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
ioana_sweet97
sunt super tari aceste laptopuri ;;)
12 Decembrie 2009, 05:44:20
martonca paula
este foarte frumos
19 Februarie 2013, 11:12:13