Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Comunicaţii integrate īn ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ bazate pe tehnologie ALLIED TELESIS

30 Iunie 2009





„Infrastuctura hardware şi software pusă la dispoziţie de EUDIS permite o <<comunicare >> permanentă, transparentă şi un transfer de informaţii. Mă voi implica în mod direct ca toate serviciile deconcentrate aflate sub coordonarea instituţiei prefectului să beneficieze de serviciile Eudis, aceasta pentru a se asigura o coordonare eficientă. Trebuie să folosim aceste soluţii rapide şi moderne de comunicare. Economisim astfel timp şi bani. Facilităţile oferite de EUDIS ne oferă şi soluţiile de rezolvare rapidă a problemelor şi sugestiilor venite din partea cetăţenilor.“



Ion Mîtu, Prefect Mehedinţi


„Scopul nostru în calitate de investitor în acest proiect a fost să avem o bună analiză la nivel de procese de lucru interne Administraţiei Publice şi care să ţină cont de actualizările legislative permamente, să optimizăm <<timpul de raportare>>, <<efortul de operare>>, <<să asigurăm transparenţa în relaţia cu cetăţeanul>>, <<să asigurăm securitatea în back-office-ul administraţiei publice>>, folosind toate resursele fizice şi umane posibile. La 5 ani de la <<start-ul >> implementării, putem spune că judeţul Mehedinţi este printre primele judeţe digitalizate. În final, cei mai importanţi beneficiari din administraţie sunt cetăţenii din judeţ, pentru care muncesc împreună, într-o singură echipă, atât angajaţii Eudis, cât şi funcţionarii publici din judeţ” declară Cornel Giurgea, CEO CG&GC IT SA.



Cornel Giurgea, CEO CG&GC IT SA

„Personal, îmi doresc ca administraţia centrală să aprecieze efortul nostru, să ne susţină ideile în ceea ce priveşte interoperabilitatea soluţiei EuDis cu soluţiile Ministerului de Finanţe, Ministerul Administraţiei şi Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi să promoveze conceptul EuDis, ca fiind unul de succes pentru un judeţ.
Consider ca acest proiect deschide canalele de comunicare on-line cu cetăţeanul, pentru a veni in sprijinul lui, având la bază infrastructura de comunicaţii optimizată, securizată şi permanent supusă actualizării”.




Iulian Pîrîianu, Director General EuDis Mehedinţi



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite