Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Poftiţi la internet gratuit!

01 Iulie 2009




Prima zonă „Hot-spot gratuit” din România

Ideea de a face din Azuga primă zonă din România unde Internetul fără fir poate fi accesat gratuit a aparţinut primăriei oraşului, care a apelat la free-hotspot.com. Azuga a devenit, anul trecut, a doua staţiune din Europa care oferă acces gratuit la Internet, după Szklarska Poreba din Polonia. Atât Antonio Manna, cât şi Bogdan Mihalcea sunt convinşi că, în prezent, un turist care vizitează România poate accesa gratuit internetul.


„Hot-spoturile noastre sunt instalate în cele mai importante localităţi şi locuri publice din România”, îşi argumentează Manna răspunsul.


Bogdan Mihalcea spune că „sunt foarte mari şanse ca un turist să poată accesa în prezent Internetul în mod gratuit, în locaţii precum hoteluri, pensiuni, restaurante, pub-uri etc.” .


Tot mai mulţi antreprenori români pun la dispoziţia clienţilor acest serviciu care este relativ ieftin de oferit, dar având în acelaşi timp un impact major asupra modului în care e percepută respectiva locaţie. Mai mult decât atât, o soluţie hot-spot poate reprezenta o bună metodă de promovare pe Internet a propriei afaceri, precum şi a obţinerii de fonduri suplimentare din publicitate.

Hot-spoturi gratuite în Bucureşti

- Turabo Cafe din Piaţa Romană
- Turabo Cafe Universitate
- Grand Cafe Galleron
- BT Cafe
- Coffee Shop - fosta Nova Brasilia
- BRD Cafe de la Dorobanţi
- Alsy Cafe
- CityCafe
- Club Masala
- Fuchsia Bar
- Planter's de pe Ştirbei Vodă
- Yellow Bar
- Cafepedia de la Piaţa Alba Iulia
- Newton Bar
- Orange Concept Store
- Tonka
- The Living Room
- Newton Restaurant
- CityGrill
- KFC
- Pizza Hut
- McDonald's
- Hotel Rembrant
- Hotel EuroHotels



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Yedy
Hahaha... cine crede asta?
24 August 2010, 06:52:09