Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

AnytimeCRM susţine primul portal de imobiliare pentru telefonul mobil din România

01 Iulie 2009Un portal dedicat calităţii
Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor pieţei, a fost implementat la nivelul întregii Reţele CENTURY 21® din România un sistem integrat de gestionare a proprietăţilor şi a relaţiilor cu clienţii, AnytimeCRM. Acesta a stat la baza dezvoltării unui portal ce integrează tehnologii de ultima oră, oferind clienţilor posibilitatea de a-şi alege online viitoarea locuinţă, de oriunde şi oricând, chiar şi de pe telefonul mobil.
Portalul este accesibil de la adresa http://www.century21.ro, sistemul identificând automat versiunea cea mai potrivită pentru accesare de pe calculator sau telefonul mobil.

„Timpul clientului nostru este extrem de important, motiv pentru care am dezvoltat acest portal din perspectiva acestuia, punând un accent deosebit pe calitatea informaţiilor, accesibilitate şi asistenţa clienţilor în timp real”, a declarat Gabriel Alexandru, Vicepreşedinte CENTURY 21 România.


BUCUREŞTI, 12 mai 2009 – CENTURY 21 România, deţinătoarea francizei master pentru România a celei mai mari reţele de agenţii imobiliare la nivel global, a lansat propriul portal de imobiliare, ce include şi o versiune destinată accesării de pe telefonul mobil.


Ce proprietăţi sunt promovate pe portal?
Proprietăţile promovate pe century21.ro provin din portofoliul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21 România.
De asemenea, orice proprietar îşi poate publica oferta de vânzare sau închiriere, utilizând secţiunea Contul Meu.
„Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor din întreaga ţară, pregătim un Program de Parteneriat cu agenţii imobiliare din toate judeţele, ce le va permite acestora promovarea pe century21.ro a ofertelor ce îndeplinesc standardele noastre de calitate”, a adăugat Dl. Alexandru.


Asistenţă online
Accesând portalul century21.ro, clienţii ce doresc informaţii suplimentare pot beneficia, în timp real, de asistenţă online. Apelul clienţilor este automat redirecţionat către operatorii agenţiei ce promovează respectiva proprietate.


Toate proprietăţile au poză şi preţ
Spre deosebire de unele portaluri de imobiliare, pe century21.ro sunt promovate doar proprietăţi validate de către agenţii CENTURY 21®, proprietăţi ce au asociate cel puţin o prezentare fotografică şi pentru care se specifică preţul sau chiria solicitată de proprietar.
„Avem speranţa că eforturile depuse în ultimele 12 luni, concretizate prin lansarea acestui portal, ne vor apropia de exigenţele clienţilor noştri şi reprezintă un pas important către maturizarea pieţei serviciilor imobiliare din ţara noastră’’,
a încheiat Dl. Alexandru.


O soluţie de referinţă pentru domeniul imobiliar
„AnytimeCRM este la a treia implementare in domeniul imobiliar după CBRE Eurisko şi Euroest. Soluţia oferita CENTURY 21 România este o soluţie integrata la nivelul aplicaţiei CRM, a portalului web şi a portalului mobil,
oferind un sistem esenţial pentru managementul activităţii la nivelul întregii reţele din România.“


Marian Stirbescu,
Marketing & Sales Manager, Advantage Software Factory
www.anytimecrm.roParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite