Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AROBS devine Microsoft Gold Certified Partner

02 Iulie 2009



AROBS a dobandit statutul de Microsoft Gold Certified Partner, cea mai inalta forma de parteneriat dintre Microsoft si companiile care activeaza in domeniul IT&C.


Obtinerea statutului de Microsoft Gold Partner a reprezentat unul din obiectivele principale ale companiei AROBS Transilvania Software din dorinta de a-si largi competentele si expertiza in ceea ce privesc tehnologiile Microsoft si recunoasterea faptului ca solutiile dezvoltate sunt apreciate pentru valoarea adaugata oferita clientilor.


Microsoft Gold Certified Partener-ii sunt considerati a fi printre cei mai experimentati parteneri Microsoft, companii care au capacitatea de a oferi solutii profesionale de inalt nivel si competente tehnice deosebite dobandite in timp.“Am dovedit deja de multa vreme partenerilor competentele noastre insa obtinerea acestui statut de Microsoft Gold Partner, obtinut cu ocazia implinirii a 11 ani de la infintarea AROBS, certifica nivelul aplicatiilor si solutiilor livrate, precum si pregatirea specialistilor AROBS care lucreaza in toate cele 4 locatii din Romania: Cluj, Bucuresti, Iasi si Timisoara. Totodata, este un prim pas in a valida si certifica aplicatiile AROBS, pe piete din afara Romaniei, unde target-ul nostru este de a deveni un provider de solutii integrate din zona de mobilitate si SaaS”, a declarat d-nul Voicu Oprean, General Manager AROBS.


Acest nivel de parteneriat a fost atins datorita solutiilor testate pe platforme Microsoft, referintelor obtinute de la clientii AROBS, celor 2 competente specifice Microsoft detinute: ISV (Independent Software Vendor) Competency si Mobility Solutions Competency si celor ale persoanelor cu statut de Microsoft Certified Specialists.


AROBS ofera in momentul de fata pentru piata interna 2 solutii software care se comercializeaza ca si servicii pe baza de abonament lunar: TrackGPS – solutie destinata monitorizarii si localizarii in timp real a flotelor sau parcurilor auto prin GPS/GPRS si Optimall by Arobs – solutie destinata automatizarii fortei de vanzari.


Solutia TrackGPS ofera rapoarte complexe cu privire la rutele parcurse de catre autovehicole, km parcursi, timpi de stationare, viteza de deplasare, foi de parcurs, abateri de la ruta prestabilita si foloseste cea mai detaliata harta vectoriala a Europei, avand pentru Romania peste 500 de localitati la nivel de strada si peste 27000 de puncte de interes (hoteluri, restaurante, benzinarii, parking-uri, banci, magazine, etc).


Optimall by AROBS este un sistem informatic care permite imbunatatirea performantelor companiilor de distributie sau companiilor producatoare care au propria retea de agenti de vanzari, prin utilizarea PDA – urilor (PALM SAU PocketPC) in munca agentilor de vanzari, permitand astfel transmisia datelor in timp real de la agent la firma, direct in ERP-ul local. Totodata facturile se pot lista din masina pe imprimate matriceale sau case de marcat.
Ambele solutii se bucura de un real interes pe piata romaneasca, in prezent, peste 500 de firme utilizand aceaste solutii. Dintre acestia putem aminti: RDS&RCS, Soceram, Elit, Optimedia, Lissim, Pizza Hut, KFC prin ARC, Deme Macarale, Ben&Ben, Novartis, Jidvei, Bamit, etc.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite