Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EPICOR a fost ales partenerul Microsoft al anului

02 Iulie 2009Epicor a devenit cel mai apreciat ISV (furnizor independent de software) din canalul de parteneri Microsoft. Recunoasterea va fi oferita in cadrul galei de premii a conferintei mondiale dedicata partenerilor Microsoft. Epicor a fost selectata dintre cei mai buni producatori mondiali de solutii software, bazate pe tehnologie Microsoft. In cadrul aceleiasi ceremonii, Epicor este clasat si printre finalistii sectiunii “Industry Partner of the Year”. “Suntem onorati sa primim aceasta recunoastere din partea Microsoft” a declarat George Klaus, Presedinte si CEO Epicor“. “Aniversam in aceasta perioada 25 de ani de la infiintare, timp in care am crescut de la statutul de producator de programe de contabilitate, in 1984, la nivelul de a fi recunoscuti drept un leader mondial in domeniul solutiilor software pentru companii, avand peste 20.000 de clienti. De la productie la distributie, de la merchandising pana la punctul de vanzare, de la recunoastere de ordin financiar la analize complexe de business si raportare, folosind tehnologiii Microsoft precum .NET si platforma de servicii Windows® Azure™, noile generatii de solutii Epicor continua sa transforme metode de lucru, facilitand clientilor dezvoltarea mai rapida a afacerilor si cresterea productivitatii”.


Premiantii galei, grupati pe categorii, sunt alesi din peste 2000 de nominalizati, din toata lumea. Distinctia Partenerul anului, sectiunea “Furnizori independent de software: ERP, CRM, ECM, BI, Aplicatii pentru Industrie) este oferita acelui partener global care a demonstrat excelenta in dezvoltarea de aplicatii de business. Premiul este acordat celui mai valoros partener ISV (Independent Software Vendor) axat pe tehnologie Microsoft, pe parcursul ultimului an. “Microsoft este onorat sa acorde companiei Epicor titlul de partener al anului” a declarat Ross Brown, Vice Presedinte, Solution Partners and ISVs, Microsoft Corp. “Solutiile Epicor ofera optiuni de utilizare presetate sau la cerere, Windows-based sau Web-based, centralizate sau descentralizate, end-to-end sau suite individuale”.


Furnizand aplicatii end-to-end in peste 150 de tari, Epicor este Gold Partner Microsoft si un dezvoltator de aplicatii inovatoare pentru companii, pe baza tehnologiilor Microsoft. Cel mai recent exemplu este suita Epicor 9, lansata in decembrie 2008 si construita pe o arhitectura service-oriented (SOA). Aplicatiile Epicor ofera o multitudine de optiuni de interactivitate cu datele unei companii – prin sistemele Microsoft Office, (Outlook® 2007, Word 2007, si Excel® 2007), Microsoft Office SharePoint® Server 2007, Windows Mobile si altele. In cadrul colaborarii cu Microsoft, Epicor participa si in numeroase programe de adoptare a tehnologiilor Microsoft, lucrand in prezent pentru aplicatiile Office 14, Silverlight, Visual Studio 2010 si .NET 4.0. Epicor este implicat in consilii Microsoft Partner Advisor, cum ar fi cele axate pe Cloud Services, Global ISV Portals si Connected Systems. Premiul din acest an urmeaza unei serii de alte recunoasteri oferite de catre Microsoft companiei Epicor in ultimii ani: Finalist “Global ISV of The Year” in 2008 la 2 categorii: Aplicatii de business si Inovatie Tehnologica, finalist al aceleasi categorii in 2004 si 2007, Castigator pentru aplicatia .NET a anului in 2003, castigator pentru solutia ERP a anului in 2001.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite