Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

TotalSoft implementeaza Primavera la Consiliul Judetean Sibiu

03 Iulie 2009



TotalSoft anunta semnarea unui contract cu Consiliul Judetean Sibiu care prevede implementarea sistemului de project management Primavera dar si acordarea de servicii de consultanta la implementare si training adaptat specificului activitatii administratiei publice. Acest contract vine sa confirme veniturile de 100 000 eur pe care TotalSoft estimeaza ca le va obtine anul acesta din proiecte de Primavera derulate cu administratia publica locala.
Decizia implementarii unei solutii de project management a fost determinata de necesitatea institutiei de a monitoriza cat mai eficient activitatea contractorilor implicati in lucrarile de infrastructura, constructii sau reabilitari de cladiri pe care le deruleaza. Cu ajutorul sistemului Primavera, utilizat in toate marile primarii europene, se doreste urmarirea detaliata a proiectelor derulate din bani publici. Solutia, cu care TotalSoft a castigat si pe care o propune tuturor institutiilor din administratia publica locala, include si modulele DevPlan si ProPlan, componente dezvoltate pentru a acoperi aspecte specifice pietei romanesti care in mod normal nu sunt luate in calcul de o solutie de project management dar care asigura automatizarea intreagii activitati a unui proiect oferind rezultate de o eficienta maxima.
“Solutia pe care noi o propunem administratiei publice si-a dovedit utilitatea de-al lungul anilor in o serie de proiecte publice, atat la nivel local cat si la nivel central. Cred ca anul acesta utilizarea unei solutii de project management, precum Primavera, este mai necesara ca niciodata. Schimbarea radicala a modului de lucru pe proiecte, prin definirea unei proceduri stricte de lucru cu subcontractorii, a modalitatilor prin care acestia vor raporta stadiul lucrarilor pe care le executa si, implicit, a criteriilor pe baza carora se efectueaza platile este esentiala.” a declat dl Bogdanel Budeanu, Directorul Diviziei Primavera din cadrul TotalSoft. Pana in momentul de fata, pentru solutia propusa de TotalSoft au optat 8 primarii, 3 dintre ele fiind institutii bucurestene, si 4 consilii judetene.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite