Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Malware-Topul G Data

06 Iulie 2009




Mai mult, ei încearcă să modifice setările de securitate ale sistemului afectat pentru a-l face şi mai vulnerabil.


2. Bifrose 5.1%


Bifrose Backdoor le dă acces atacatorilor la sisteme infectate şi se conectează la un server IRC, prin intermediul căruia primeşte comenzi de la atacatori.


3. Huipgon 4.3%


Utilizând Hupigon Backdoor, un atacator poate stoca parole, accesa fişiere de sistem sau obţine imagini de pe desktop-ul utilizatorului cu ajutorul camerei Web utilizate de sistem.


4. Magania 3.5%


Troienii din familia Magania, iniţial apărută în China, sunt specializaţi în furtul de date de logare pentru jocuri online ale jocului creat în Taiwan de Gamania. În mod normal, troienii Magania se răspândesc prin e-mailuri care conţin o arhivă RAR multi-comprimată. La lansarea în execuţie a software-ului nociv, pe monitor apare o imagine de fundal care nu face parte din joc în timp ce fişierele adiţionale se copiază în sistem. În plus, Magania intră pe Internet Explorer cu ajutorul unui DLL, care îi permite troianului să intercepteze traficul www.


5. Poison 2.5%


Poison Backdoor facilitează controlul neautorizat de la distanţă asupra sistemului victimei, care apoi poate fi folosit de exemplu pentru Distributed Denial of Service Attacks (DDoS) – blocarea accesului utilizatorilor unui PC la acesta



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite