Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Parteneriat Omnilogic-Acer

08 Iulie 2009



Omnilogic a anunţat semnarea unui parteneriat cu Acer, in urma căruia Omnilogic va oferi pe piata romaneasca echipamentele Acer ce inglobeaza cele mai noi tehnologii din domeniul IT, la preturi accesibile atat firmelor din zona SMB, cat si utilizatorilor casnici.
„Acer este unul dintre furnizorii de top din zona notebook-urilor care ofera produse cu un excelent raport calitate/pret. Faptul că Omnilogic va furniza în România soluţiile Acer asigură clienţii noştri de o gama diversificata de produse dedicate atat segmentului SOHO (Small Office - Home Office ), cat si segmentului Business - Proffesional. Acer Affinity Platinum Partner este un statut care ne bucura si ne avantajeaza in acelasi timp”, a declarat Vali Găitan, Senior Director Indirect Sales, Omnilogic.
Conform analistilor independenti, cota de piata a Acer pe segmentul retail a urcat in luna aprilie 2009 la peste 28%, acest succes considerabil inregistrandu-se in principal gratie notebook-urilor low-cost. Acer Inc. înţelege provocările unei pieţe globale din ce în ce mai dinamice, aflate în permanentă schimbare, fiind primul mare producator mondial care introduce un netbook cu sistemul de operare open-source Android al Google.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite