Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Mio lanseaza blog pentru turisti

09 Iulie 2009



Mio Technology, furnizor global de dispozitive de navigatie, anunta lansarea blogului destinat turistilor, care va ingloba experiente reale de calatorie. Accentuand ideea de „Explore more”, Mio lanseaza acest blog pentru a impartasi adevarate experiente care va ajuta sa descoperiti obiective istorice, culturale ale unui oras sau ale unei tari. Facand publice povestile din timpul calatoriei pe blogul de calatorie Mio http://www.miobuzz.tv/travel/, aveti posibilitatea de a castiga un dispozitiv GPS Mio.


“Spiritul de a explora mai mult nu inseamna numai a calatori sau a vedea locuri noi. Oamenii gasesc acum mai interesant sa afle informatii despre istoria, cultura sau impresiile localnicilor despre zonele în care acestia calatoresc. Blogul de calatorie Mio este lansat pentru a-i incuraja pe cititori sa afle mai multe despre destinatiile lor, dar si despre cum sa se comporte ca adevarati cunoscatori si chiar sa se simta ca localnicii în timpul vizitelor”, declara Justine Liu, Global Marcom Director Mio Technology.


Blogul Mio este administrat de catre o echipa entuziasta, cu spirit aventurier, care adora calatoriile, dar si sa transmita mai departe experientele unice traite, dorind sa ii incite pe iubitorii de calatorie si turistii pasionati. Odata cu sezonul estival, Mio ofera dispozitive GPS pentru cititorii care care isi scriu propriile articole din calatorii. Publicand un articol, autorul va intra direct in extragerea lunara pentru a castiga un dispozitiv Mio.



Tags: Mio, blog, calatorii

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite