Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Vodafone extinde opţiunea Vodafone Europa

09 Iulie 2009Vodafone Romania anunta extinderea optiunii Vodafone Europa, prin care clientii Vodafone, abonati si utilizatori ai Cartelei Vodafone, beneficiaza de tarife speciale pentru apeluri internationale catre tari europene. Promotional, pe perioada verii, clientii Vodafone Romania pot apela din tara orice destinatie europeana, numar fix sau mobil, la un tarif mai mic.
Incepand din 11 iulie si pana la 15 octombrie 2009, cu Vodafone Europa, abonatii Vodafone si clientii Vodafone Avantaj beneficiaza de tariful de 0,17 euro/min (fara TVA) pentru apeluri efectuate din Romania catre orice retea fixa sau mobila din Europa. Utilizatorii Cartelei Vodafone pot apela orice destinatie europeana la tariful de 0,18 euro/min (fara TVA).
Costul lunar al optiunii Vodafone Europa este de 1,5 euro (fara TVA). Optiunea Vodafone Europa poate fi activata prin apel gratuit la *147# sau la *222, precum si in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai.
Clientii Vodafone Romania care nu au activata optiunea Vodafone Europa beneficiaza de tariful standard pentru convorbirile internationale:
- abonatii Vodafone si clientii Vodafone Avantaj: 0,35 euro/min – pentru apelurile internationale catre retelele Vodafone si retelele mobile partenere, precum si catre toate retelele fixe europene; 0,45 euro/min pentru apeluri catre alte retele mobile europene;
- utilizatorii Cartelei Vodafone: 0,40 Euro/min - pentru apelurile internationale catre retelele Vodafone si retelele mobile partenere, precum si catre toate retelele fixe europene; 0,50 euro/min pentru apeluri catre alte retele mobile europene.
Vodafone pune la dispozitia clientilor si optiunile International Intensiv si International Extensiv, prin care acestia beneficiaza de tarife avantajoase pentru apeluri in strainatate catre destinatii din toate regiunile lumii.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite