Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

NVIDIA ofera noi plug-ins pentru Adobe CS4

15 Iulie 2009



NVIDIA Corporation, lider in tehnologia de procesare vizuala, anunta astazi disponibilitatea solutiilor plug-in pentru optimizarea aplicatiei Adobe Creative Suite 4 (CS4) accelerate pe unitatea de procesare vizuala (GPU). Noile solutii plug-in usureaza procesul de creatie pentru profesionistii care lucreaza cu aplicatia Adobe Creative Suite 4 (CS4) si care trebuie sa livreze materiale de calitate intr-un timp foarte scurt. Noile solutii sunt optimizate pentru unitatile de procesare vizuala NVIDIA Quadro.


Printre solutiile plug-in oferite, se numara aplicatia Elemental Accelerator 2.0 pentru Windows conceputa de Elemental Technologies, dezvoltata pe arhitectura NVIDIA CUDA. Beneficiind de arhitectura de procesare paralela, solutia plug-in imbunatateste codarea video in formatul H.264, permitandu-le utilizatorilor aplicatiei Adobe Premiere Pro CS4 sa obtina o crestere de 11 ori a performantei, in comparatie cu performantele de codare video obtinute pe procesor (CPU). Disponibila pe unitatile de procesare vizuala Quadro, aplicatia Elemental Accelerator 2.0 suporta crearea discurilor Blu-ray si a continutului web, utilizand tehnologia Flash. In plus, NVIDIA si Elemental Technologies ofera in premiera posibilitatea codarii in formatul H.264 pe sistemele Mac Pro, datorita aplicatiei Elemental Accelerator 1.2 pentru Mac OS X , care ruleaza pe unitatea Quadro FX 4800 pentru Mac.


“Performantele imbunatatite ale aplicatiei Elemental Accelerator 2.0, alaturi de o serie extinsa de unitati de procesare vizuala Quadro, permite cresterea productivitatii pentru o gama larga de profesionisti video,” a declarat Sam Blackman, CEO al Elemental Technologies. “Arhitectura CUDA a unitatilor de procesare vizuala Quadro a permis aplicatiei Elemental Accelerator sa accelereze viteza de codare in formatul H.264 pentru Blu-ray si web, garantand o calitate inalta a imaginii in fisierele H.264/MPEG-4 AVC.”


Seria completa de unitati de procesare Quadro este optimizata pentru accelerarea pe GPU a intregii suite de aplicatii din Adobe CS4 inclusiv: Adobe Premiere Pro, After Effects, Flash si Photoshop. De la importul fisierelor si editarea fisierelor video, la previzualizarea continutului video, profesionistii isi pot optimiza ritmul de lucru si isi pot imbogati procesul de creatie.


“Unitatile de procesare vizuala Quadro le ofera profesionistilor care lucreaza cu Adobe CS4 performante superioare,” a declarat Jeff Brown, General Manager, Professional Solutions Business Unit din cadrul NVIDIA. “Accelerarea aplicatiei Adobe CS4 pe unitatile de procesare vizuala Quadro FX si introducerea solutiilor plug-in reprezinta angajamentul pe care ni l-am asumat fata cu optimizarea procesului de creatie pentru comunitatea utilizatorilor Adobe.”


Pret si disponibilitate
Solutiile plug-in pentru unitatile de procesare vizuala Quadro sunt disponibile prin PNY Technologies Europe la un pret special alaturi de unitatile de procesare vizuala NVIDIA Quadro:
•PNY Quadro FX1800 + Elemental Accelerator 2.0 - 509€ fara TVA
•PNY Quadro FX3800 + Elemental Accelerator 2.0 - 869€ fara TVA
•PNY Quadro FX4800 + Elemental Accelerator 2.0 - 1599€ fara TVA
•PNY Quadro FX4800 for Mac + Elemental Accelerator 1.2 - 1419€ fara TVA
•Elemental Accelerator 2.0 - 369€ fara TVA


Pentru mai multe informatii privind unitatile NVIDIA Quadro, inclusiv preturile si disponibilitatea, va rugam sa vizitati: www.nvidia.co.uk/quadro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite