Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Datanet Systems utilizeaza Watch4Net

15 Iulie 2009



Compania Datanet Systems, unul dintre jucatorii majori pe piata solutiilor si serviciilor de comunicatii din Romania, anunta implementarea Watch4Net APG Software Suite, solutie ce asigura deplina integrare intre procese si tehnologii, permitand companiei coordonarea mai buna a dezvoltarii business-ului, reducerea costurilor si eficientizarea activitatii in actualele conditii economice.


“Conjunctura economica actuala nu afecteaza numai institutiile financiare, ci toate tipurile de organizatii, care sunt nevoite sa isi restructureze bugetele,” afirma Gabriel Musat, Director Executiv Datanet Systems. “Datanet foloseste APG Software Suite pentru eficienta sa in asigurarea vizibilitatii end-to-end a tuturor indicatorilor esentiali de performanta ai retelelor de comunicatii eterogene.”


Informatiile esentiale furnizate de aceasta aplicatie permit adaptarea capacitatii retelei si anticiparea unor posibile probleme de performanta. Pachetul de aplicatii APG Software concentreaza datele provenite dintr-o mare diversitate de tehnologii de retea de comunicatii. Watch4Net APG Software Suite imbina procesele cu tehnologia, ajutand managementul sa gestioneze dezvoltarea business-ului, sa controleze costurile si sa imbunatateasca indicatorii de performanta chiar in actualele conditii economice dificile.


Numeroase companii de nivel enterprise si furnizori de servicii de telecomunicatii folosesc astazi solutiile APG pentru a obtine o imagine consolidata si orientata catre servicii a multiplelor domenii tehnologice, incluzand retele de date, voce, video, servere si aplicatii. APG colecteaza date de performanta de la echipamente, aplicatii si sisteme de management, asigurand vizibilitatea in timp real, la nivel de istoric si de estimare a evolutiei viitoare, atat pentru echipele de operatiuni, cat si pentru clienti. Rapoartele analitice incorporate asigura respectarea performantei contractate a serviciilor, imbunatatirea calitatii acestora si reducerea costurilor operationale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite