Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Noi procesoare AMD Opteron

16 Iulie 2009



AMD anunţă disponibilitatea imediată a trei noi membri din familia de procesoare cu şase nuclee AMD Opteron™, ce se adresează cererilor specifice pentru sisteme echilibrate, capabile să ofere performanţe ridicate cu un consum de energie eficient, ideale pentru infrastructuri cloud computing si medii de servere web.
Procesorul cu şase nuclee AMD Opteron™ HE oferă o creştere de performanţă-per watt de până la 18% şi o scădere cu până la 18% în consumul de energie.
Procesoarele 55W ACP Six-Core AMD Opteron HE sunt în prezent livrate pentru sistemele 2-, 4- şi 8-P şi sunt disponibile în noile sisteme oferite de HP. Sisteme oferite de alţi integratori vor fi disponibile pe piaţă în trimestrul al treilea din 2009.
Aceste noi procesoare sunt ideale pentru infrastructuri cloud computing si fluxuri de lucru aglomerate şi sunt disponibile cu aceeaşi tehnologie AMD Virtualization™ (AMD-V™).
Procesoarele cu o eficienţă energetică îmbunătăţită vor fi disponibile spre sfârşitul acestui an, pentru segmentul de piaţă unde consumul redus de putere este principala cerinţă.
Pentru consumatorii care doresc cele mai ridicate performanţe pentru realizarea unui flux de lucru critic, precum operarea cu baze de date si aplicaţii CRM, AMD anunţă, de asemenea, lansarea a două noi procesoare cu şase nuclee AMD Opteron SE la 2.8 GHz pentru sistemele 2-, 4- şi 8-P.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite