Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Solutiile Kaspersky Lab, prezente in reteaua Domo

16 Iulie 2009



Din această lună, soluţiile de securitate Kaspersky Lab vor fi disponibile în magazinele Domo din întreaga ţară. Acordul de parteneriat a fost încheiat pentru distribuţia produselor destinate utilizatorilor individuali, Kaspersky Antivirus 2009 şi Kaspersky Internet Security 2009.
„Domo reprezintă pentru noi un partener de retail strategic. După ce am ajuns, în doar doi ani, pe locul al doilea în Statele Unite ale Americii şi suntem pe primul loc pe pieţe dificile ca Germania sau Spania, ne propunem o poziţie dominantă şi pe piaţa din România. Un astfel de parteneriat strategic reprezintă un pas important în atingerea acestei poziţii”, a declarat Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria.
Sectorul de retail reprezintă un catalizator al vânzărilor, după cum demonstrează experienţa Kaspersky Lab din Franţa, Italia sau Turcia. Eforturile de marketing ale Kaspersky Lab România se vor concentra în promovarea unor programe specifice, cu rolul de a aduce produsele companiei mai aproape de utilizatorii finali.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite