Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Infrasoft lanseaza functionalitati B2B pentru DocumentaERP

17 Iulie 2009Avand ca obiectiv sustinerea clientilor sai in economisirea unor sume importante de bani si alinierea la bunele practici internationale, INFRASOFT a lansat functionalitatile B2B in cadrul sistemului integrat DocumentaERP. Modelul Business to Business se refera la comercializarea de produse si/sau servicii numai intre firme. Comertul electronic de tip B2B poate ajuta o firma sa economiseasca sume importante de bani sau sa fie mai eficienta si sa isi sporeasca veniturile.


Printre avantajele ce decurg din utilizarea unui model B2B se numara:
-reducerea costurilor legate de aprovizionare
-standardizarea si o mai buna relationare cu partenerii, clienti
si furnizori
-capacitatea de adaptare rapida la cerintele clientilor
-obtinerea unor preturi avantajoase de la furnizori
-identificarea de noi piete de desfacere
-administrarea eficieta a tranzactiilor de aprovizionare / vanzare si reducerea semnificativa a erorilor umane


In completarea modulului de Management a Relatiei cu Partenerii - care acopera zonele de cereri de oferte, oferte si comenzi ferme de la/catre clienti respectiv furnizori - functionalitatile din gama B2B asigura exportul, transmiterea si preluarea informatiilor in format electronic.
Sistemul expune atat functionalitatile standard de export si import automat a informatiei in format digital utilizand XML, fisiere ASCII si Excel cat si un set de conectori programabili utilizand servicii web si tehnologia ODBC, cu ajutorul carora sistemul se poate integra automat cu sistemele partenerilor, chiar daca acestea se bazeaza pe tehnologii diferite.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite