Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Un nou serviciu de promovare on-line

22 Iulie 2009



Lansarea www.video4business.ro aduce in prim plan un nou concept de promovare pe internet. Video4Business isi propune sa creeze filme video de calitate, destinate companiilor de toate dimensiunile si adaptabile prioritatilor de comunicare si de marketing ale acestora: intr-un cuvant, filme video atasate site-ului companiei, care sa fie reprezentative pentru natura unica a companiei, a produselor si a serviciilor acesteia.


“Advertising-ul online este una dintre putinele modalitati de promovare care, in pofida contextului economic dificil, functioneaza bine, cu cresteri de peste 20%”, a declarat Gabriel Achim, Managing Partner si unul dintre initiatorii proiectului www.video4business.ro. “Internetul este sursa principala de informare pentru mai mult de 50% dintre consumatori, fata de doar 5-10% care isi iau informatiile despre un servicu sau produs de la televiziune. Pe de alta parte, website-ul static este deja un instrument limitat, mai ales pentru business-urile care mizeaza pe crearea de legaturi emotionale cu clientul final, care cauta alternative sau care pur si simplu nu pot recurge la investitii majore in reclame TV. Aici intervine promovarea video pe internet, cu rezultate imediate si mult mai usor de masurat.
Video4Business este un fel de 4 in 1. Intr-un fel, noi aducem TV-ul pe site-ul companiei, pentru ca in loc de texte si fotografii realizam filme de prezentare a serviciilor si produselor, dar si filme de prezentare a companiei – de la interviuri cu managementul companiei si prezentarea head office-ului, pana la newslettere filmate. Cu alte cuvinte, combinam internetul cu TV-ul si marketingul cu PR-ul, creand astfel cu siguranta un nou si puternic instrument video de promovare. “


Video4Business ofera o modalitate simpla, cu rezultate imediate si eficienta din perspectiva costurilor pentru promovarea unui produs, a unui serviciu sau unei afaceri. Pentru companii, este cel mai simplu mod de a intra in contact cu clientii, dar si cu furnizorii, partenerii si angajatii.
Video4Business este disponibil ca pachet de servicii complete de preproductie (consultanta gratuita in ceea ce priveste solutiile vizuale si tehnice), productie (filmarea propriu-zisa, care cuprinde echipa de creatie: regizor si director de imagine, echipa de filmare: sunetisti, electricieni, masinisti, make-up si echipamente – lumini, macara, etc.) si servicii de postproductie (incluzand servicii de editare HD video-audio-grafica si animatie 3D).


Companiile interesate vor beneficia de servicii suplimentare, cum ar fi partea de furnizori de internet broadband si web development, Video4Business avand deja parteneriate cu furnizorii importanti de pe piata.
Echipa dedicata Video4Business este formata din profesionisti cu experienta indelungata în productia de film publicitar. Echipa a lucrat atat pentru clienti din afara, ca Ray Ban, Suzuki, Kia, dar si pentru companii importante din Romania, ca SolvIT, Petrom, Lafarge, Euroweb.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite