Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Nou CEO la Flamingo

22 Iulie 2009



Flamingo International anunţă schimbări în conducerea executivă a companiei, funcţia de CEO urmând a fi preluată interimar de către Stefan Treiber începând cu 1 august. Jiri Rizek, CEO Flamingo în perioada 2007 – 2009, rămâne în cadrul companiei în calitate de consultant. Noul CEO, Stefan Treiber, este membru al Consiliului de Administraţie Flamingo International din mai 2008.





„Am decis această schimbare a rolurilor în beneficiul companiei. Ne propunem să responsabilizăm la nivel executiv mai multe resurse pentru a putea susţine cu succes planurile de capitalizare suplimentară a companiei în a doua jumătate a anului 2009 şi pentru a maximiza accesul la oportunităţi până la finalul anului 2010. Mandatul lui Jiri Rizek urma să expire oricum anul viitor, astfel încât am folosit constructiv disponibilitatea lui Stefan Treiber de a prelua acest proiect în acest moment”, a declarat Dragoş Simion, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Flamingo Internaţional.
Stefan Treiber este partener fondator al companiei de consultanţă Candidus, cu sediul în München. Activitatea sa se concentrează pe domeniile de Operational Excellence, Post-Merger Integration, Restructurare şi Supply Chain Management.
„Pe perioada mandatului în Flamingo, Jiri Rizek a contribuit substanţial la dezvoltarea reţelei Flanco World, care a reprezentat principala sursă de creştere a afacerii grupului, precum şi la consolidarea afacerilor Flamingo. Suntem convinşi că noul CEO, Stefan Treiber, va aduce o perspectivă nouă asupra proceselor operaţionale şi financiare, în linie cu noile condiţii de piaţă”, a adăugat Simion.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite