Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sony lansează două noi modele de MP3 player

22 Iulie 2009



Sony lansează două noi modele de Walkman: seria E de video mp3 player-e WALKMAN® (Media Player digital, compact, în variantele negru şi roşu, tehnologii Clear Stereo şi Clear Bass pentru o calitate impecabilă a sunetului, ecran color LCD QVGA, de 2 inci, suport pentru fişierele video DivX şi conversia fişierelor*, durată de viaţă prelungită a bateriei, de până la 30 de ore audio/6 ore video); seria B de mp3 player-e WALKMAN® (Player compact şi uşor, disponibil în patru culori, manevrare uşoară prin transferul drag-and-drop, funcţie ZAPPIN™ pentru căutări mai rapide şi mai uşoare, buton pentru bass, pentru sunete joase puternice, 18 ore de redare a muzicii şi încărcare rapidă a bateriei, tuner FM, cu funcţie de înregistrare).



O premieră pentru modelele WALKMAN® din seria E, tehnologia Clear Audio de la Sony oferă un sunet mai dinamic şi mai detaliat. Tehnologia Clear Stereo reduce dispersia sunetului între canalele audio stânga/dreapta, în timp ce funcţia Clear Bass oferă sunete joase, puternice, fără distorsiuni. Modelele din seria E oferă suport pentru o varietate mare de formate audio şi video, inclusiv pentru formatele cu drepturi de autor WMA şi WMV.
Pentru încărcarea pieselor preferate nu este necesară prezenţa unui computer. Modelele din seria B WALKMAN® B se conectează prin USB la orice sistem micro/mini audio ce suportă stocarea de fişiere, prin USB şi upscalare şi funcţie Ripping/Up-Streaming.
Conectaţi modelul de WALKMAN® din seria B prin conexiunea USB direct la computer. Importaţi apoi melodiile preferate prin simplul procedeu de drag-and-drop al fişierelor.
Modelele din seria B WALKMAN® sunt primele modele ce uşurează căutarea în momentele în care utilizatorul trebuie să se concentreze pe alte activităţi, precum sportul. Funcţia ZAPPIN™ este specifică Sony, permiţând redarea a doar câteva secunde din melodie, pentru o recunoaştere rapidă a muzicii căutate. Aceasta reprezintă o alternativă extraordinară la căutările obişnuite, când recunoaşterea unei melodii din acordurile de start este destul de dificilă.



Atât modelele din seria B, cât şi cele din seria E dispun de o varietate de accesorii pentru o experienţă de divertisment completă. O curea de umăr uşoară, pentru modelele din seria B permit utilizatorilor să asculte muzica favorită chiar şi când fac sport. Pentru modelele din seria E, accesoriile numără Speaker Dock-ul GU50, o curea pentru umăr universală şi o carcasă din silicon, pentru protecţie.



MP3 player-ele din seria B WALKMAN® vor fi disponibile începând cu luna iulie 2009, preţul acestora variind între 160 şi 209 lei; modelele vor fi disponibile în magazinele Sony Center, Altex şi Media Galaxy, Domo şi Flanco.
Video MP3 player-ele din seria E WALKMAN® vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2009, preţul acestora variind între 336 şi 588 lei; modelele vor fi disponibile în magazinele Sony Center, Altex şi Media Galaxy, Domo şi Flanco.



* Este necesară instalarea aplicaţiilor precum DivX 7 pentru Windows pe computer-ul dumneavoastră / Aplicaţia pentru PC inclusă (content transfer) suportă conversia






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite