Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Informer–PayNet: Intotdeauna cu un pas tehnologic inaintea pietei

16 Decembrie 2004




HC: Dorinta noastra este de a avea o echipa Informer-PayNet Romania care sa vina cu ce are mai bun ca experienta, competente, abilitati si specializari. Impreuna suntem o echipa in care clientii pot avea incredere. Valoarea echipei Informer–PayNet Romania este cu mult mai importanta decat valorile individuale cumulate ale membrilor sai.


Care sunt perspectivele grupului pentru anul 2005?


JC: Strategia PayNet este de a fi un procesator pentru toate bancile, dar si pentru companiile mari care investesc in instrumente de plata. In plus, suntem pregatiti sa oferim bancilor o solutie completa pentru retail, precum si tehnologia procesarii smartcardurilor. De asemenea, vrem ca Informer Romania sa fie perceputa ca un integrator cu experienta, care are capabilitatile necesare implementarii de proiecte informatice complexe.


In concluzie, cat timp este cu un pas inaintea pietei din punct de vedere tehnologic, Informer–PayNet Romania este optimist.




Informer a fost fondat in 1979 in Grecia, fiind recunoscut in prezent ca unul dintre cei mai mari si experimentati furnizori de „solutii totale“ din domeniul tehnologiei informatiei (Integrator IT) in Grecia. Informer este o companie listata la Bursa din Atena, avand o cifra de afaceri anuala de peste 50 milioane Euro si peste 500 de angajati (www.informer.gr). Informer a utilizat capitalul de investitii pe care l-a obtinut din listarea sa la Bursa pentru a realiza un program semnificativ de investitii, creand Informer Group prin participarea Informer la capitalul social al anumitor companii din Grecia si din strainatate (Luxembourg, Cipru, Egipt, Romania, Serbia).


In ultimii 5 ani, Informer a proiectat, dezvoltat si implementat cu succes proiecte majore pentru institutii financiar-bancare: United Bulgarian Bank Sofia – Bulgaria, National Bank Of Greece – Canada, National Bank Of Greece– Bucharest, National Bank Of Greece– Belgrade, National Bank Of Greece –London, Universal Savings Bank (Cyprus), First Business Bank, Aegean Baltic Bank, Bank Of Attika, Moldova Agroindbank S.A., Stopanska Banka Skopje, Co-Operative Bank Of Lamia, Hellenic Investment Bank, etc.


De asemenea, Informer Group a avut calitatea de integrator IT in proiecte complexe pentru institutii precum: Ministry Of Foreign Affairs, European Union Stadium, European Union Amrads, Athens Medical Center Group Of Companies, etc.


Portofoliul PayNet Romania


  • institutii financiare: ABN Amro Bank, Piraeus Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Carpatica, Emporiki bank, Romexterra Bank, Unicredit Romania, Finansbank Romania, Eurom Bank, MB Banka a.d. Nis, Investbanka Macedonia, Niska Banka Serbia, Societe Generale Cyprus, Banca Italo–Romena, Banca Daewoo Romania, Banca Romaneasca, San Paolo IMI Bank Romania, Euroline Romanian Services

  • institutii non-financiare: Hilton Hotel, Marriott Hotel, Dial Telecom, Sysware



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite