Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Reduceri de tarife pentru trimiteri de materiale publicitare

23 Iulie 2009



Posta Romana anunta ca de la 1 august 2009 reduce tariful pentru trimiterile din categoria materialelor publicitare tip brosuri/cataloage care au greutatea cuprinsa intre 21 – 500 grame. Tariful pentru distribuirea acestora la nivel local va fi de 2 lei/kg +TVA, iar la nivel national de 3 lei/kg+TVA.
In prezent, tariful pentru materialele publicitare cu greutate de 500 grame expediate la nivel national este de 2,22 lei +TVA/bucata, in timp ce de la 1 august, pentru distribuirea la nivel national ale aceleiasi trimiteri, clientul va achita doar 1,5 lei +TVA/bucata. Pentru o brosura cu o greutate de 150 grame acum se plateste 0,535 lei+TVA la nivel local si 0,668 lei+TVA la nivel national, iar dupa reducerea de tarife, distribuirea la nivel local va costa 0,3 lei +TVA, iar la nivel national 0,45 lei +TVA (reducere de 78% pentru distribuire la nivel local si reducere de 48% la nivel national).
Reducerea tarifara pentru trimiteri cu greutatea mai mare de 21 grame a fost decisa ca urmare a redefinirii serviciilor de publicitate Postmesager/Postmesager Plus, dar si a includerii unui nou serviciu in oferta Postei Romane, Postcatalog.
Prin serviciile Postmesager/Postmesager Plus, Posta Romana va distribui foi volante, pliante sau alte materiale publicitare din aceeasi categorie, cu greutatea cuprinsa intre 1 – 20 de grame. Tariful pentru aceste prestatii ramane neschimbat, pentru Postmesager: 4,25lei/kg la nivel local si 5,30lei/kg la nivel national. Pentru serviciul Postmesager Plus se percepe un tarif de 5,30 lei/kg pentru distribuire la nivel local si 6,40 lei/kg pentru distribuire la nivel national. Taxa pe valoare adaugata este inclusa in tarifele pentru serviciile Postmesager/Postmesager Plus.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite