Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Panasonic lanseaza cele mai usoare camere HD

24 Iulie 2009




Timpul de pornire ultra-rapidă este de numai 1,9 secunde, fapt ce permite utilizatorului să surprindă imediat orice situaţie i se pare interesantă pentru a fi filmată. Dacă e fixată pe modul Quick Start, camera este capabilă să pornească înregistrarea chiar şi mai repede – în numai 0,6 secunde după deschiderea ecranului LCD. Noile modele de camere HD Panasonic dispun de funcţia Pre-Rec ce permite camerei să înregistreze 3 secunde de imagini în bufferul memoriei interne, iar odată apăsat butonul Rec cele trei secunde de pre-înregistrare sunt lipite la începutul clipului.



Cu High Speed Burst Shooting poate captura imagini statice (PAL) cu o viteză de până la 50 de fotografii pe secundă (la rezoluţia de 0,9 megapixeli). Astfel, în numai 3,6 secunde pot fi înregistrare 180 de imagini consecutive pe care utilizatorul le poate prelucra ulterior pentru a păstra doar imaginile cele mai bune.



Funcţia Auto Power LCD ajustează automat luminozitatea ecranului LCD în funcţie de condiţiile de filmare. În spaţiile interioare mai întunecate, luminozitatea este redusă la aproximativ 1/3 din nivelul normal. În spaţiile exterioare, luminozitatea ecranului poate fi dublată. Ambele camere sunt echipate, de asemenea, cu o lumină şi un flash pentru înregistrări în locuri mai puţin iluminate. Funcţia Highlight Playback este destinată utilizatorilor ce doresc să vizualizeze imaginile cât mai repede posibil.



Înregistrările video pot fi copiate de pe un card de memorie SDHC/SD pe memoria internă a camerei sau viceversa. Un card SDHC/SD cu înregistrările de pe oricare dintre cele două camere poate fi introdus în slotul special dintr-un televizor Panasonic VIERA sau dintr-un player Blu-ray pentru a beneficia la maximum de calitatea imaginilor HD vizionându-le pe un ecran mare.



Cu software-ul de editare ce însoţeşte cele două modele de camere video se pot copia înregistrările pe PC sau pe un BD/DVD. Noua versiune a aplicaţiei HD Writer AE 1.5 prezintă un Smart Wizard ce porneşte imediat după ce o cameră este conectată la PC. Chiar şi utilizatorii cel mai puţin familiarizaţi cu tehnologia pot copia cu uşurinţă înregistrările, urmând instrucţiunile aplicaţiei. Mai mult, o funcţie one-touch cu care vin echipate atât HDC-SD10 cât şi HDC-TM10 face posibilă copierea uşoară a clipurilor video pe DVD-uri. Conectând camera prin USBla o unitate VW-BN1 de inscripţionat DVD-uri (opţional) şi apăsând un singur buton copierea este executată de pe cardul de memorie SDHC/SD Memory Card sau din memoria internă pe DVD (DVD-RAM/-RW/-R/-R DL).




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite