Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Nou Director General la Panasonic Romania

05 August 2009Istvan Stark este noul Director General al Panasonic România. Numirea sa are loc ca urmare a anunţării retragerii de la conducerea companiei a lui Cătălin Săvulescu după o activitate de 12 ani, din care 6 ani s-a aflat la conducerea Panasonic România.


Noul director general, Istvan Stark, s-a născut pe 29 noiembrie 1952 la Budapesta şi este absolvent al Universităţii Tehnice (1977). În anul 1991 îşi începe activitatea în cadrul Matsushita Electric Ind. Ltd. (Panasonic), ocupând funcţia de director de marketing. Din 2007, domnia sa ocupa poziţia de Director General Panasonic South-East Europe, având în responsabilitate activităţile desfăşurate de Panasonic Corporation în 9 ţări europene. Cariera şi viata domniei sale sunt legate de numelea doua companii: Medicor si Panasonic, pentru care a lucrat 14, respectiv 18 ani.Sunt încântat să accept această nouă provocare! Obiectivul meu principal îl constituie pregătirea şi consolidarea companiei pentru perioada relansării economiei naţionale. Un rol esenţial în atingerea acestui obiectiv îl va avea echipa de management local.”

Începând cu 1 august 2009, Istvan Stark a cumulează funcţiile de Director General Panasonic South East Europe şi de Director General al Panasonic România.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite