Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Euronews Interactive de la UPC

13 August 2009UPC România, compania de comunicaţii prin cablu, anunţă lansarea Euronews Interactive, un serviciu interactiv disponibil acum gratuit pentru clienţii UPC în cadrul abonamentelor UPC Digital TV Small, Medium şi Large. Euronews Interactive este prima aplicaţie ce oferă clienţilor UPC Digital posibilitatea de a urmări pe ecran fluxul de ştiri în timp real şi de a naviga în diversele ştiri prezentate.

Aplicaţia interactivă este disponibilă 24h, 7 zile din 7, şi se încărcă extrem de simplu, folosind telecomanda, după selectarea canalului Euronews. Tot cu ajutorul telecomenzii, utilizatorii pot naviga prin meniul aplicaţiei. Acesta cuprinde patru categorii: informaţii de actualitate (titlurile de ultimă oră), ştiri din domeniul de business din întreaga lume, ştirile de ultimă oră din Europa, previziunile meteorologice din diverse regiuni.

„Clienţii noştri sunt din ce în ce mai sofisticaţi şi, prin urmare, e normal să îşi dorească servicii pe măsură. UPC a venit mereu în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, lansând constant servicii cu valoare adăugată, aşa cum este, în cazul de faţă, noua aplicaţie Euronews Interactive. Intenţia noastră a fost să le oferim clienţilor o modalitate cât mai simplă de a fi în permanenţă informaţi, navigând prin meniul aplicaţiei cu ajutorul telecomenzii. Noua platformă de televiziune digitală a UPC permite canalelor de televiziune să ofere programe şi servicii adiacente, ce permit telespectatorilor să se bucure de o experienţă completă a vizionării”, spune Raluca Milin, Marketing & Sales Director UPC România.

Serviciul Euronews Interactive este disponibil în multe dintre ţările în care compania UPC este prezentă cu servicii de televiziune, oferind fluxul de informaţii în limbile engleză sau germană. Ultima actualizare a acestei aplicaţii a fost realizată în august 2008, oferind în prezent versiunea a 3-a. Serviciul se adresează tuturor persoanelor care îşi doresc să fie în permanenţă la curent cu ultimele noutăţi.

Lansat la începutul anului 1993, Euronews acoperă ştirile globale dintr-o perspectivă europeană. Canalul emite 24 de ore/ zi, în opt limbi simultan: arabă, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză şi rusă. Euronews este liderul european al canalelor de ştiri. Canalul poate fi urmărit în întreaga lume, fiind prezent în 292 milioane de case din 144 de ţări, cu ajutorul cablului, satelitului sau al platformelor terestre.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite