Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Profit in crestere pentru Teletrans

18 August 2009Operatorul de telecomunicații la nivel național TELETRANS a realizat în primele șase luni ale anului 2009 o creștere de peste 50% a profitului, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În acelaşi interval de timp, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4,3 de milioane de euro, în creștere cu 3% față de 2008.
„În acest prim semestru, eforturile noastre s-au concentrat pe mai multe direcții: stabilizarea afacerilor, eficientizarea activității prin reorganizarea procedurilor interne, creșterea flexibilității față de clienți și îmbunătăţirea timpului de răspuns la cerințele pieței. Demersurile întreprinse au dat rezultate, numărul clienților a crescut, precum și ponderea veniturilor independente de cele generate de Transelectrica – client tradiţional şi actionar unic al companiei. Vorbim, practic, de o creștere de 38% a cifrei de afaceri generate de alţi clienţi și de o cerere mult mai mare de servicii de telecomunicații”, a declarat Horia Hăhăianu, director general TELETRANS.
TELETRANS vizează încheierea anului fiscal cu venituri de aproximativ 9,5 milioane de euro, cu 10% mai mult față de cele înregistrate în 2008. Estimările făcute la începutul anului iau în calcul finalizarea obiectivelor propuse, precum lărgirea portofoliului de clienți și dezvoltarea rețelei pe care compania operează, în funcție de tendinţele actuale ale pieței.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite