Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Verbatim lansează un nou HDD Multimedia

18 August 2009



Verbatim a lansat MediaStation HD DVR, un hard drive multimedia, care înregistrează şi redă direct de pe televizorul dumneavoastră, modemul de cablu sau de televiziune prin satelit, DVD player sau de pe casete video. Noul echipament oferă redare video în high definition şi posibilitatea de a accesa date din reţeaua personală. Hard drive-ul MediaStation HD DVR este un dispozitiv central pentru acasă pe care puteţi înregistra, păstra şi reda filme, fotografii şi muzică.
Spaţiul de stocare de 1 TB este suficient de încăpător pentru 500 de ore de înregistrări, 1.420 de filme, 330.000 de melodii sau 1.000.000 de fotografii. De asemenea, poate înregistra direct pe sau de pe un card de memorie (SD™, SHDC™ şi Memory Stick™), drive USB sau un hard disk extern.



Înregistrările pot fi programate prin intermediul unui ghid electronic, astfel încât programele TV favorite pot fi întrerupte şi derulate folosind funcţia de navigare temporală. Butoanele „One Touch” de pe partea frontală a dispozitivului asigură o uşoară înregistrare a programelor şi copiere a fotografiilor pe hard disk-ul internMediaStation.
MediaStation HD DVR redă conţinutul stocat de pe televizor în high definition (rezoluţie 1,080i). Poate afişa fotografiile JPEG HD şi poate îmbunătăţi filmele înregistrate în format standard către 1080i.
Dispozitivul poate fi conectat la o reţea WLAN şi este partenerul ideal pentru un dispozitiv NAS pe care poate fi stocat tot conţinutul multimedia.
MediaStation HD DVR include software-ul “Nero Move It Essentials”, care permite fisierelor să fie convertite şi transferate automat de pe un dispozitiv pe altul pentru redare instantanee.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Danut
Acest aparat MediaStation HD DVR e un sistem High Definision.Dar pe scurt vas intreba,imaginea tv cei transmisa prin cablu in format 4:3 o va putea transforma in format 16:9? Sau imaginea ramane tot 4:3 dar de claritate mai buna!
19 August 2009, 12:37:51