Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Capitalizarea Flamingo a fost aprobata

18 August 2009



Compania Flamingo International, unul dintre principalii operatori ai pieţei locale de electronice, electrocasnice şi IT&C, a obţinut votul a 75% din acţionarii prezenţi pentru o emisiune de obligaţiuni care va aduce un capital suplimentar de până la 7 milioane de euro, destinat dezvoltării viitoare a grupului şi trecerii cu bine peste perioada de criză.
Compania este, de asemenea, în discuţii avansate şi cu băncile partenere pentru a extinde liniile actuale de finanţare a capitalului de lucru.
„Avem un plan în derulare pe toate direcţiile. Un rol esenţial alături de acţionari şi bănci îl joacă furnizorii de produse şi proprietarii de spaţii comerciale, care trebuie să susţină planul de redresare a companiei propus de management şi acceptat astăzi de către acţionari”, declară Stefan Treiber, CEO Flamingo International.
Atragerea de capital suplimentar se va realiza în două etape: în prima fază, acţionarii deja existenţi vor putea cumpăra obligaţiuni proporţional cu deţinerea actuală, iar obligaţiunile nesubscrise în prima etapă vor fi subiect al unei oferte adresate unor investitori noi, printr-un plasament privat.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite