Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Asus lansează portalul Asus Advantage

18 August 2009



ASUS anunţă lansarea oficială în România a portalului ASUS Advantage. Acesta constituie platforma online a unui nou program de fidelizare destinat partenerilor locali şi oferă resurse de marketing şi training online. Portalul poate fi accesat la adresa: http://advantage.asus.com.
„Încrederea şi susţinerea reciprocă sunt aspecte importante pentru o relaţie de afaceri. De aceea, ASUS vine în întâmpinarea partenerilor săi cu resurse de marketing şi informaţii utile, training online şi programe de fidelizare. Portalul ASUS Advantage reprezintă suportul 24 de ore din 24, necesar atingerii obiectivelor noastre comune”, a declarat Dan Bîrzu, Channel Sales Manager ASUS România.
Partenerii vor descoperi beneficiile suplimentare ale comercializării în mod curent a produselor ASUS. Prin intermediul programului „Puncte Bonus”, achiziţiile de la distribuitorii autorizaţi sunt recompensate cu puncte ce pot fi folosite la rândul lor pentru achiziţionarea de cadouri exclusive.
Totodată, ASUS sprijină iniţiativele de marketing şi de comunicare ale partenerilor săi, oferindu-le acces direct la materiale grafice de înaltă rezoluţie, care permit crearea de cataloage şi de materiale online de calitate. Secţiunea „Produse şi Marketing” cuprinde o librărie bogată de materiale specializate, de la sigle de produs până la fotografii de ansamblu sau de detaliu ale produselor şi bannere online. Acestea pot fi descărcate rapid de către parteneri, simplificându-le activităţile de promovare ce însoţesc vânzările eficiente.
Pe noul portal, ASUS oferă şi o secţiune de cursuri online destinate partenerilor pentru ca aceştia să poată cunoaşte mai bine produsele ASUS şi beneficiile oferite, comparativ cu alte echipamente concurente. Fiecare curs este însoţit de un test opţional, care permite pe lângă verificarea acurateţei informaţiilor reţinute, acumularea de puncte suplimentare în programul „Puncte Bonus”.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite