Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Frontal Communication a obtinut specializarea DCNI

18 August 2009



Frontal Communication anunta extinderea ariei de competente prin obtinerea specializarii Advanced Data Center Networking Infrastructure (DCNI) din partea Cisco Systems.
Advanced Data Center Networking Infrastructure (DCNI) reprezinta recunoasterea oficiala a cunostintelor si expertizei Frontal Communication in vanzari, proiectare, instalare si suport tehnic de solutii de Data Center, pe piata de IT din Sud-Estul Europei. Frontal Communication detine capabilitatile de a furniza solutii de Data Center complexe si are acces la cele mai bune practici in domeniu, la expertize si programe de training. Totodata, aceasta specializare demonstreaza angajamentul pe care Frontal Communication il are in relatia sa de parteneriat cu Cisco Systems si profesionalismul de care a dat dovada in toti acesti ani.
Obtinerea acestei specializari reconfirma capabilitatile tehnice si expertiza Frontal Communication si ajuta compania sa vina in intampinarea unei largi game de nevoi ale clientilor sai, intreprinderi mici si mijlocii, precum si companii din zona Enterprise si Service Provideri. Frontal Communication se concentreaza asupra oportunitatilor oferite de piata de Centre de Date si retele, cum ar fi infrastructura de retea si aplicatiile ce necesita cunostinte avansate despre produs si capacitati tehnice pentru implementarea cu succes a solutiilor in locatii si arii geografice diferite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite