Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Parteneriat Axel Soft IT Group-Domo

20 August 2009



Axel Soft IT Group anunţă un nou parteneriat, soluţiile ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security fiind disponibile din această lună şi în reţeaua DOMO, printr-o prezenţă pe întreg teritoriul ţării.
„Într-un moment în care produsele ESET sunt din ce în ce mai solicitate, a fost necesar să aducem prin cât mai multe canale produsele ESET mai aproape de utilizatori. Parte din strategia noastră de distribuţie, noul parteneriat încheiat cu DOMO ne întăreşte prezenţa în piaţă şi ne oferă o mai bună cale de a comunica cu actualii şi viitorii noştri clienţi. Pregătim în acest moment diferite campanii şi promoţii cu acoperire completă la nivel naţional pentru ultimul trimestru din 2009, moment deosebit de important în strategia noastră de vânzări”, declară Andreea Sporis – Sales Manager Axel Soft IT Group. Axel Soft IT Group oferă clienţilor Domo şi un cadou, „Stick to US!”
Pentru fiecare licenţă retail/box cumpărată clienţii primesc cadou un stick de memorie ESET cu capacitatea de 2GB. Pe stick-ul de memorie aceştia vor descoperi aplicații de securitate suplimentare pe care le pot evalua (PC Back-up, PC Remote control), dar și conținut multimedia.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite