Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Calitate >> Stiri si comunicate

CA este lider mondial in vanzari de job scheduling

26 August 2009



SolvIT Networks, partener strategic al CA in Romania anunta ca solutia CA Workload Automation a fost numita lider mondial in 2008 pe piata vanzarilor de job scheduling, in raportul companiei de analiza Gartner, "Market Share: IT Operations Management Software, Worldwide, 2008"*. Este al patrulea an consecutiv cand CA este numit lider mondial pe aceasta piata.

Contributia CA la piata de job scheduling continua sa creasca in fiecare an. In 2008, CA a ajuns la 27.7 % din piata de un miliard de dolari, cu 12 % mai mult decat in anul 2007.

“Consideram ca raportul “Market Share”, al companiei Gartner, confirma faptul ca CA abordeaza problemele critice ale managementului IT intr-o maniera unica, prin livrarea pe piata a celei mai bune solutii de job scheduling la nivel mondial, necesara pentru sustinerea conceptului Lean IT”, a spus Roger Pilc, Vicepresedinte senior si manager general al diviziei de Management al Infrastructurii si Automatizare din cadrul CA. “Recunoasterea din partea Gartner demonstreaza abilitatile CA de a veni in intampinarea necesitatii clientilor, aceea de a avea o solutie de workload automation care sa ajute la imbunatatirea livrarii de servicii si in acelasi timp sa reduca costul acestei livrari.”

CA Workload Automation este o solutie avansata de job scheduling care oferaun proces de business unic si logic pentru Event-Driven Automation, Policy-Driven Automation si Schedule- Driven Automation pentru toate resursele IT - mainframe, distribuit, virtual sau cloud. Fiind o piesa de rezistenta a solutiei Business-Driven Automation de la CA, solutia care a castigat premiul este esentiala pentru a ajuta clientii sa creasca agilitatea afacerii, calitatea si controlul serviciilor si de asemenea sa reduca riscul si erorile umane, sa minimizeze costurile si sa imbunatateasca eficienta IT.



*Gartner, "Market Share: IT Operations Management, Worldwide, 2008," Rene Millman, 2 Iunie, 2009.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite